FOTO / Loredana Groza, aproape goală la masaj. Și-a etalat posteriorul în toată splendoarea!

28.10.2020, 14:42
FOTO / Loredana Groza, aproape goală la masaj. Și-a etalat posteriorul în toată splendoarea!
Loredana Groza, aproape goală la masaj. Și-a etalat posteriorul bombat în toată splendoarea!

Cântăreața Loredana Groza s-a fotografiat în timp ce se afla pe pat, la un salon de masaj, aproape goală.

În vârstă de 50 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai provocatoare prezențe din showbiz-ul românesc. Artista a publicat, pe contul ei de Instagram, imagini video cu ea la masaj.

Celebra cântăreață a arătat aproape tot. Vedeta apare în imaginile respective purtând doar o pereche de chiloți tanga, care i-au scos în evidență posteriorul bombat.

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

Loredana Groza este jurat la ”X Factor”

Ani de zile, Loredana Groza a fost jurat la emisiunea ”Vocea României, difuzatîă de Pro TV.

Începând de anul acesta, Loredana Groza este jurat la show-ul ”X Factor”, alături de Delia, Ștefan Bănică Junior și Florin Ristei.

Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri intr-o anumită rutină, această provocare este binevenită!  Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal. X Factor îmi dă ocazia să am o arie mai largă de a alege, să caut un star: un personaj care să aibă un suflu nou, să mă surprindă, să mă inspire, să mă emoționeze și să nu aibă prejudecăți pe scenă. Nu trebuie să fii perfect, imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului X Factor”, a spus vedeta.

citește și...