FOTO. Nepotul lui Florin Salam, pe scena de la ‘X Factor’! A ajuns în echipa Loredanei Groza: ‘Ești mortal! Ne-ai dat cu muzică’

11.09.2020, 23:08
FOTO. Nepotul lui Florin Salam, pe scena de la 'X Factor'! A ajuns în echipa Loredanei Groza: 'Ești mortal! Ne-ai dat cu muzică'
Nepotul lui Florin Salam, pe scena de la 'X Factor'! A ajuns în echipa Loredanei Groza

Vineri seară, 11 septembrie, a avut loc premiera celui de-al nouălea sezon ‘X Factor’, la Antena 1! Noul sezon a venit cu surprize majore. Loredana Groza și Florin Ristei s-au alăturat familiei ‘X Factor’. Cei doi artiști vor juriza împreună cu Ștefan Bănică jr și Delia.

În 2013, Florin Ristei a reușit să câștige ‘X Factor’, sub atenta îndrumare a Deliei, iar acum va avea ocazia să trăiască experiența și de jurat.

Unul dintre concurenții care a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați încă din prima ediție a sezonului 9 a fost chiar nepotul lui Florin Salam.

Nepotul lui Florin Salam a ajuns în echipa Loredanei Groza

Adrian Mihai Petrache a făcut show total la ‘X Factor’, deși la intrarea pe scenă nu a mărturisit că are persoane cunoscute în familie. Tânărul de 22 de ani a avut o prestație care a ridicat juriul în picioare și a atras ropote de aplauze din public.

Adrian Petrache a interpretat o melodie personalizată la chitara aleasă de bunicul său. După ce a terminat de cântat, concurentul le-a povestit juraților că face parte dintr-o familie celebră. Tânărul nu a dorit ca numele membrilor familiei să influențeze în vrun fel prestația lui de la ‘X Factor’, așa că a dezvăluit abia la final.

Adrian a recunoscut că unchiul său este manelistul Florin Salam, fratele mamei sale, iar uneori îi este rușine să cânte în fața unchiului său.

‘Sunt dintr-o familie de lăutari, familia mea din asta își câștigă existența. Sunt nepotul lui Florin Salam. Nu am vrut să spun de la început, pentru că lumea ar fi zis că sunt favorizat’, a mărturisit Adrian Petrache.

A primit patru de ‘DA’ la ‘X Factor’

El a declarat că bunicul său l-a învățat de mic să cânte la chitară și că nu i-a fost rușine să-și interpreteze melodiile pe stradă. Adrian Petrache este student la Facultatea de Drept din București, afirmând că este primul bărbat din familia sa care a luat BAC-ul.

Nepotul lui Florin Salam a luat patru de ‘DA’ și va ajunge în echipa Loredanei Groza.

‘Ești mortal! Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!’, a spus Loredana Groza.

‘În momentul ăsta, sunt foarte invidioasă că nu ești în grupa mea’, a mai declarat și Delia.

citește și...