FOTO / Iuliana Luciu, spectaculoasă la mare. ”Mă lupt cu valurile”

20.08.2021, 10:28
FOTO / Iuliana Luciu, spectaculoasă la mare. ”Mă lupt cu valurile”

Vedeta de televiziune Iuliana Luciu, în vrstă de 34 de ani, s-a afișat în costum de baie în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Sora cea mică a Nicoletei Luciu este într-o formă fizică foarte bună și arată spectaculos în costum de baie. Admiratorii s-au întrecut să o complimenteze pentru felul în care arată.

Iuliana Luciu este una dintre cele mai senzuale prezențe din peisajul showbiz-ului românesc. Sora cea mică a Nicoletei Luciu este posesoarea unui trup cu forme apetisante, care atrage atenția oriunde își face apariția.

Pe contul său de socializare, Iuliaa Luciu a postat o fotografie din vacanță cu care și-a cucerit fanii din mediul onlne. Ea apare în valuri, purtând un costum de baie din două piese, de culoare neagră, care îi scoate în evidență atuurile fizice. „Mă lupt cu valurile… 1-0 pentru valuri, deocamdată!”, a notat vedeta în dreptul imaginii.

Iuliana Luciu, spectaculoasă la mare. Și-a cucerit admiratorii

Postarea Iulianei Luciu a fost pe placul fanilor săui, care i-au transmis numeroase mesaje în care o complimentează petru cum arată.

”N-are cum!!! 10-0 pentru tine… Valurile sunt doar asa de peisaj!”, Absolut minunată”, ”Superbă”, ”O sirenă la malul mării”, ”Aceasta este o sirenă”, ”Ispită sexy”, i-au scris internauții Iulianei Luciu.

Iuliana Luciu a fost concurentă la ”Asia Express”

Iuliana Luciu și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea ”Asia Express”, moderată de Gina Pistol și difuzată de postul de televiziune Antena 1. Margherita de la Clejani a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost nevoite să părăsească show-ul ”Asia Express” după ce fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme de sănătate. Inițial, Iuliana Luciu trebuia să participe la emisiune alături de sora sa, Nicoleta. Iuliana Luciu a povestit despre acea perioadă pentru doinitaoancea.ro.

“Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo ?) este una pe care o trăiești o dată în viață. Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului… La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon. Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Colega mea de această dată fiind Margherita”, a mărturisit Iuliana Luciu.