FOTO / În ce ipostază s-a fotografiat Daniela Crudu. Și-a etalat atuurile fizice!

04.06.2021, 10:17
FOTO / În ce ipostază s-a fotografiat Daniela Crudu. Și-a etalat atuurile fizice!
FOTO / În ce ipostază s-a fotografiat Daniela Crudu. Și-a etalat atuurile fizice!

Daniela Crudu și-a surprins fanii din mediul online cu o nouă apariție plină de senzualitate.

Daniela Crudu este mândră tare de atuurile fizice pe care le are.  Focoasa brunetă își încântă admiratorii din  mediul online cu fotografii în care pozează în ipostaze care să îi pună cât mai bine în valoare formele. De data aceasta, Daniela Crudu s-a fotografiat pe scările unei case, îmbrăcată într-o rochiță foarte scurtă, de culoare albă. Ținuta i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, dar și posteriorul ferm și bombat.

Reacțiile internauților nu au întrziat să apară.  ”Superbă”, ”Ești foarte frumoasă, provocatoare și sexy”, ”Ești beton, Daniela”, ”Cea mai frumoasă româncuță”, ”Piesă”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, ”te iubesc, prințesa mea”, ”Foarte sexy, frumoasă și atrăgătoare”, ”Frumoasă femeie”, au complimentat-o internauții pe Daniela Crudu.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

citește și...