FOTO / Imagini nemaivăzute cu Ozana Barabancea. Cum arăta în spectacolele de la Operă din urmă cu ani

08.09.2021, 11:21
FOTO / Imagini nemaivăzute cu Ozana Barabancea. Cum arăta în spectacolele de la Operă din urmă cu ani
FOTO / Imagini nemaivăzute cu Ozana Barabancea. Cum arăta în spectacolele de la Operă din urmă cu ani

Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a dat publicității, pe contul său de pe o rețera de socializare, imagini nemaivăzute, din spectacolele pe care le-a susținut cu ani în urmă pe scena Operei Naționale din Capitală.  Binecunoscuta artistă arată spectaculos în fotografiile care datează din perioada anilor ’90.

Ozana Barabancea și-a suprirns fanii din mediul online cu o serie de fotografii nemaivăzute.

Artista a publicat mai multe fotografii din urmă cu mulți ani,  din spectacolele susținute pe scena Operei Naționale din Capitală.

Imagini nemaivăzute cu Ozana Barabancea. ”Amintiri neprețuite”

”Amintiri neprețuite! Eu in anii 1999 la @operanationalabucuresti . Intr-una dintre poze sunt alături de marele si regretatul tenor Corneliu Murgu! Vă plac costumele? Sunt creația dlui Catalin Ionescu Arbore (Carmen de Bizet ) și cea din Traviata (cu peruca roșie) este creația doamnei Viorica Petrovici! Le mulțumesc amandurora pentru că m-au potențat mereu prin cele mai frumoase costume! Vă port recunoștiință!”, a notat Ozana Barabancea în mediul online.

Postarea vedetei a adunat num,eroase aprecieri din partea internauților, care au fost încântați să o vadă pe artistă în astfel de ipostaze.

 

Ozana Barabancea a fost căsătorită și are doi copii

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Din mariajul cu acesta, Ozana Barabancea are doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...