FOTO / Ilinca Vandici, spectaculoasă pe plajele din Maldive! Trup de zeiță în costum de baie!

12.03.2022, 17:21
FOTO / Ilinca Vandici, spectaculoasă pe plajele din Maldive! Trup de zeiță în costum de baie!
FOTO / Ilinca Vandici, spectaculoasă pe plajele din Maldive! Trup de zeiță în costum de baie!

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, și-a etalat trupul cu forme foarte frumos conturate pe plajele din Maldive. Vedeta arată de excepție, iar cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au fost extrem de încântați să o vadă în costum de baie, Ilinca Vandici primind numeroase mesaje în care este complimentată pentru felul în care arată.

pe contul său de pe o rețea de socializare, Ilinca Vandici a postat mai multe fotografii din vacanța sa în Maldive.

Prezentatoarea de televiziune s-a lăsat fotografiată în diverse ipostaze la plajă, etalându-și silueta perfectă și formele foarte frumoase în costum de baie.

Ilinca Vandici, spectaculoasă pe plajele din Maldive! A primit complimente peste complimente

Apariția Ilincăi Vandici în costum de baie pe plajele din Maldive i-a încântat pe admiratorii acestea, care i-au făcut numeroase complimente.


”Superbă”, ”Ai un corp de invidiat, Ilinca, superbe aparitii si la Bravo ai stil”, ”Eștio extrem de frumoasă”, ”Ești adorabilă”, ”O doamnă super frumoasă”, ”Splendoare în Maldive”, ”Minunată”, ”Adorabilă”, ”Ești superbă”, ”Zeiță”, ”Super faină”,  sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ilinca Vandici de la cei care îui urmăresc activitatea în mediul online.

Ilinca Vandici e căsătorită și are un copil

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, a vorbit despre familia sa pentru tvmania.ro.

Despre cum percep soțul ei și băiețelul lor expunerea ei mediatică, vedeta a comentat: ”Andrei este foarte încântat de tot ceea ce fac eu, mă susţine foarte mult, m-a susţinut de la bun început. M-a văzut la televizor, pe reţele de socializare şi urmarindu-mă acolo i-a plăcut de mine. Apoi m-a descoperit cu adevărat şi m-a iubit. Nu a încercat niciodată să mă îngrădească şi să schimbe asta la mine. A ştiut întotdeauna să fie lângă mine când am avut momente mai puţin bune, când am fost obosită aproape de burnout. M-a ridicat şi m-a motivat astfel încât să nu îmi pierd entuziasmul pentru ceea ce făceam. Lui nu îi place să fie expus, mediatizat, pozat, să se implice fizic în cariera mea. Dar moral el este întotdeauna în spatele meu…

Zian înţelege foarte multe lucruri, este un copil special, extrem de dezvoltat care percepe lucrurile mult mai bine decât, uneori, o facem noi oamenii mari. Treaba asta cu expunerea mea nu ştiu dacă o înţelege, pot spune că este mândru de mine, îi place să mă vadă la televizor şi pe bannerele din oraş”.

citește și...