Ce salarii încasează Dani Oțil și Răzvan Simion pentru emisiunea de la Antena 1

22.05.2020, 18:41
Ce salarii încasează Dani Oțil și Răzvan Simion pentru emisiunea de la Antena 1
Dani Oțil și Răzvan Simion reprezintă unul din cele mai apreciate „cupluri” de prezentatori din România

Dani Oțil și Răzvan Simion prezintă emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ de la Antena 1 de ani buni. Cei doi se numără printre cei mai iubiți prezentatori tv din România, iar telespectatorii îi urmăresc cu mare interes încă de la prima oră a dimineții, de luni până vineri.

Ce salarii încasează Dani Oțil și Răzvan Simion pentru emisiunea de la Antena 1! Pentru show-ul matinal, Dani Oțil și Răzvan Simion ar încasa aproximativ 100.000 de euro de căciulă.

Dani Oțil și Răzvan Simion încasează salarii uriașe la Antena 1

Datele au fost furnizate în urmă cu mai mulți ani de Cancan.ro, iar acum este posibil ca cei doi să se bucure de câștiguri financiare mult mai mari.

De asemenea, cuplul celebru de la Antena 1 este cooptat și pentru diverse evenimente. Pentru un singur eveniment, Răzvan și Dani ar câștiga 3000 de euro împreună. Să nu uităm nici de reclamele la diverse produse, care le aduc bani frumoși în portofele.

În plus, Dani Oțil este asociat în patru firme. Cea mai veche şi la care Dani este unic asociat şi administrator se numeşte DANI OŢIL SRL. Potrivit site-ului supervizor.ro, compania a înregistrat în 2028 un profit net de 10.140 lei.

Prezentatorul tv mai deține și restaurantul The Grill, deschis la finalul lui 2016, împreună cu Damian Marian. Localul este situat într-o zonă de lux a Capitalei.

Dani Oțil este cel care se ocupă de toată zona de comunicare, în vreme ce partenerul său este responsabil cu partea operațională.

‘De 20 de ani încoace, eu nu mănânc acasă. Aşa că, tot umblând şi mâncând, am strâns o mulţime de idei, alături de asociatul meu, care a avut trei restaurante în Londra şi acum s-a mutat în România.

Am zis că trebuie să se concretizeze ceva, pentru început într-un concept de cafenea, nu neapărat cu mâncare gătită. Apoi, am zis că e păcat de resurse şi am decis să mai punem nişte bani şi să facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud’, mărturisea Dani Oțil pentru Click!

citește și...