FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi. Comentarii peste comentarii la vederea ei

26.09.2020, 09:56
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi. Comentarii peste comentarii la vederea ei
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi. Comentarii peste comentarii la vederea ei

Loredana Groza a avut din nou o apariție de infarct. Vedeta s-a fotografiată dezbrăcată în așternuturi.

În vârstă de 50 de ani, binecunoscuta cântăreață Loredana Groza continuă să-și incite fanii. pe contul său de pe o rețea de socializare, artista a postat două fotografii în care apare în ipostaze mai mult de provocatoare. Vedeta s-a pozat dezbrăcată în așternuturi, lăsând la vedere mare parte din bustul său voluptuos.

Imaginile au adunat numeroase aprecieri în mediul online, însă și critici din partea celor care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare.

”Dacă ai făcut operații .și cu siguranță da, se vede cu ochiul liber, care ar fi problema? de ce ar trebui să negi?”, ”Să apari așa? Este dezamăgitor pentru așa o divă!”, ”Pentru niște like-uri să își arăți sânii ești prea de tot”, ”Erai foarte frumoasă înainte, nu știu ce-i cu tine de ai ajuns așa…”, ”Doamne, chiar vrei cu orice preț să fii ca divele din zilele noastre care nu se deosebesc unele de altele?”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

”Prea multe prejudecăți, judecăți, frustări… Viața e prea scurtă să traim încrâncenați și blocați❤️”, a comentat Loredana Groza pe pagina sa de socializare.

”Nici măcar cezariană n-am făcut! Nu doar străinii fac sport și au grijă de mintea și trupul lor”, a adăugat vedeta.

Cum se menține Loredana Groza în formă

Loredana Groza a explicat cum se menține în formă. De asemenea, celebra artistă Loredana Groza a declarat, într-un interviu pentru revista Viva, că nu a apelat la nicio intervenție estetică.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a explicat vedeta.

citește și...