Cum îl cheamă pe băiețelul lui Liviu Vârciu. Incredibil ce nume i-a pus

10.10.2020, 16:16
Cum îl cheamă pe băiețelul lui Liviu Vârciu. Incredibil ce nume i-a pus
Cum îl cheamă pe băiețelul lui Liviu Vârciu. Incredibil ce nume i-a pus

Liviu Vârciu a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețelul său, cel de-al treilea copil al lui.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul în urmă cu câteva zile, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Artistul a dezvăluit de curând ce nume a ales pentru fiul său.

 

În cadrul unor mini-dialoguri, sub titulatura „Bar Online Epic” pe contul de Instagram al lui Pepe, Liviu Vârciu a dezvăluit numele fiului său, relatează evz.ro.

„Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. „Cum te cheamă?”, „Matei”.

Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice: „Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!””, a spus artistul, potrivit sursei menționate.

Ce declarație a făcut Liviu Vârciu despre Anda Călin

Liviu Vârciu a făcut declarații și despre actuala sa parteneră de viață, Anda Călin.

„Și-acum mă îndrăgostesc. Mă îndrăgostesc de Anda în fiecare zi. Mă despart de Anda în fiecare zi, mă împac cu Anda în fiecare zi. Și-acum, când am una care merită, că mi-a făcut doi copii, stau în dubii. Că am comis-o când eram tânăr”, a afirmat Liviu Vârciu.

citește și...