FOTO / Elena Ionescu, în costum de baie. Cântăreața își etalează formele în zăpadă

19.03.2021, 09:55
FOTO / Elena Ionescu, în costum de baie. Cântăreața își etalează formele în zăpadă
FOTO / Elena Ionescu, în costum de baie. Cântăreața își etalează formele în zăpadă

Cântăreața Elena Ionescu s-a fotografiat în costum de baie la munte, în zăpadă.

Elena Ionescu se află într-o vacanță la munte. Artista și-a etalat trupul cu forme voluptuoase în costum de baie, în zăpadă, spre deliciul celor care o urmăresc în mediul online, care au fost încântați să vadă fotografiile postate de artistă.

”Ce poti sa iti doresti mai mult intr-o zi ca asta! Zapada in apa de 40 de grade!❤️”, a scris Elena Ionescu în dreptul uneia dintre imagini.

 

Elena Ionescu, despre viața sa sentimentală

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Elena Ionescu a vorbit despre viața sa sentimentală la emisiune TV. Vedeta a dezvăluit câte relații amoroase a avut.

”N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiilor lor și știam ce și cum”, a spus Elena Ionescu în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

”Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost”, a adăugat cântăreața.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat prima ediție a emisiunii ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori.  În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanuel și Iancu Sterp. Elena Ionescu s-a întors de la ”Survivor România”, cu marele trofeu, dar și cu 250.000 de lei, bani cu care vedeta și-a luat un apartament cu patru camere.

Elena Ionescu a explicat care sunt preferații săi din acest sezon al concursului ”Survivor România”.

”Nu am un favorit, am mai mulți concurenți care-mi plac. Îmi place Sorin de la Războinici, îmi place Cosmin de la Faimoși, îmi place Elena. Dar s-ar putea să fie surprize. Pe noii veniți nu-i cunosc foarte bine, nu am apucat să văd ultimele episoade, dar pot apărea surprize, mai ales că și la jumătatea competiției vor mai intra persoane”, a declarat vedeta.

 

citește și...