FOTO / Echipele s-au reîntregit la ”Asia Express- Drumul Împăraților” Diseară, o echipă se va califica automat în Israel

15.11.2021, 13:27
FOTO / Echipele s-au reîntregit la ”Asia Express- Drumul Împăraților” Diseară, o echipă se va califica automat în Israel
FOTO / Echipele s-au reîntregit la ”Asia Express- Drumul Împăraților” Diseară, o echipă se va califica automat în Israel

A noua etapă a reality show-ului ”Asia Express- Drumul Împăraților”, a adus împreună coechipierii celor cinci echipe rămase în joc. După încă o provocare în care vedetele au luptat separat, reîntâlnirea partenerilor a fost presărată cu multe emoții și lacrimi: ”De data asta eu am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”, a spus Mihai Petre.

În ediția din această seară a emisiunii, de la 20:30 la Antena 1, clasamentul final al etapei va ține cont de nestematele pe care au reușit echipele să le adune până în acest moment, iar numărul lor se va dovedi decisiv. Ediția de luni seară va restabili ordinea clasamentului de pe Drumul Împăraților. La doar câțiva pași de finală, o singură echipă va obține pașaportul de trecere spre Israel, iar numele său va fi dezvăluit la începutul ediției. În această etapă, numărul pietrelor prețioase pe care concurenții le-au adunat de-a lungul ultimelor două etape se va dovedi a fi extrem de important: ”Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv”, va spune Emi tensionat.

În vreme ce un cuplu se va bucura de calificarea în ultima etapă a reality shpw-ului, ceilalți vor aștepta cu multe emoții verdictul Irinei, neștiind dacă trebuie sau nu să lupte în cursa pentru ultima șansă. ”Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”, sunt de părere Mihai și Elwira.  Ziua decisivă a etapei cu numărul nouă va stabili ordinea echipelor care vor lupta în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru. Au mai rămas cinci în competiție

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...