FOTO & VIDEO / Deea Maxer, spectaculoasă în show-urile orientale. Ce apariții super provocatoare a avut artista!

22.11.2020, 14:28
FOTO & VIDEO / Deea Maxer, spectaculoasă în show-urile orientale. Ce apariții super provocatoare a avut artista!
FOTO / Deea Maxer, spectaculoasă în show-urile orientale. Ce apariții super provocatoare a avut artista!

Deea Maxer a făcut, de-a lungul anilor, show-uri extrem de spectaculoase de dans oriental. Vedeta a dat publicității imagini cu unele dintre cele mai spectaculoase apariții ale sale.

Deea Maxer a mărturisit că îi este dor de spectacolele pe care le susținea până de curând. Artista a transmis un mesaj în acest sens pe contul său de socializare, unde a dat publicității și mai multe imagini din show-urile de dans oriental pe care le-a susținut.

”Imi e dor de spectacole, de aplauze, de adrenalină, de bucuria publicului. Imi e dor de normalitate și de scenă. Azi vă las aici poze din spectacolele mele si un link către un video filmat in Maroc, piesa este Cover la “Firida” ❤️?? Sper să vă bucure! Să fim bine!”, a scris deea Maxer în mediul online.

Deea Maxer e căsătorită și are doi copii

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. În luna septembrie a acestui an, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. Botezul ar fi trebuit să aibă loc mai de mult, însă a fost amânat de familia Maxer din cauza pandemiei de coronavirus. Slujba de creștinare a micuței Maysa, dar și petrecerea de botez au avut loc în Cernica, pe malul lacului.

”Creștinarea Maysei și petrecerea au creat amintiri minunate în viața noastră. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu doi copii minunați!”, a spus Deea Maxer.

La o emisiune de televiziune, Deea Maxer povestea despre cum a fost petrecerea de botez a Maysei.”Suntem emoționați, este un vis împlinit, ne-am întâlnit bunicii, pe care nu i-am mai văzut de câteva luni. Lucrurile au mers mai repede decât ne-am fi așteptat, pentru că nu ne-am mai pupat cu toți invitații, doar cu părinții. Cu restul, am ciocnit un pahar de șampanie și gata, ne-am ferit și de virus”, a declarat Deea Maxer.

 

citește și...