FOTO / Daniela Crudu, super sexy la plajă. I-a înnebunit pe toți cu fizicul ei!

22.07.2022, 10:45
FOTO / Daniela Crudu, super sexy la plajă. I-a înnebunit pe toți cu fizicul ei!
Daniela Crudu, super sexy la plajă

Fosta asistentă de televiziune Daniela Crudu, în vârrstă de 33 de ani, atrage toate privirile oriunde își face apariția. Aflată la mare, focoasa brunetă a avut o altă apariție incendiară. Aceasta a pozat în costum de baie, etalându-și trupul cu forme mai mult decât voluptuoase într-un costum de baie minuscul.

Daniela Crudu a făcut senzație în mediul online după ce a publicat o fotografie din vacanța pe care o petrece la Mangalia.

Aflată la plajă, năbădăioasa brunetă a pozat sexy într-un costum de baie de culoare albă, din două piese, care i-a scos în evidență toate atuurile fizice.

Daniela Crudu, super sexy la plajă. ”Genu’ lu’ Georgică, fără vergeturi”, i-a comentat un internaut

Aparriția Danielei Crudu nu avea cum să treacă neobservată. Fosta asistentă a primit numerroase mesaje de la cei care o urmăresc în mediul online.

”Genu’ lu’ Georgica, fara vergeturi”, Mamma mia”, ”Ești mai rea decât cedeam”, ”Mamă, ce silicoane”, ”Păcat că te-ai transformat așa! Erai mult mai frumoasa înainte. Dar contează ca tu sa fi mulțumită de cum ești acum”, ”Frumoasă”, ”Forță”, ”Bună rău de tot”, ”Mama, ce piept ai”, ”Top! Regină”, ”Bine”, au comentat admiratorii.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

citește și...