FOTO / Daniela Crudu, în cel mai minuscul costum de baie! Internauții n-au rămas indiferenți la farmecele brunetei

01.01.2022, 10:48
FOTO / Daniela Crudu, în cel mai minuscul costum de baie! Internauții n-au rămas indiferenți la farmecele brunetei
FOTO / Daniela Crudu, în cel mai minuscul costum de baie! Internauții n-au rămas indiferenți la farmecele brunetei

Daniela Crudu, în vârstă de 32 de ani, a încins imaginația celor care o urmărtesc în mediul online. Fosta asistentă de televiziune a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, două fotografii în care își etalează formele mai mult decât apetisante în costum de baie. Bruneta este mai provocatoare ca niciodată.

Daniela Crudu se află în vacanță. Pe contul său de Instagram, năbădăioasa brunetă a publicat două fotografii în care apare în costum de baie, pe plajă.

Aceasta s-a lăsat fotografiată pe una dintre plajele de la Oceanul Indian.

Daniela Crudu, în cel mai minuscul costum de baie! Au curs like-urile

În imaginile respective, Daniela Crudu esrte mai provocatoare ca niciodată. Aceasta a pozat într-un  costum de baie de culoare verde, din două piese. Costumul minuscul i-a scos în evidență formele, în special decolteul înnebunitor.

”Bomba României”, ”La mulți ani, frumusețe”, ”De vis. Arăți trăsnet”, au complimentat-o internauții pe Daniela Crudu, postarea vedetei adunând aproape 25.000 de like-uri.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

 

citește și...