FOTO / Daniela Crudu, în cea mai sexy lenjerie intimă! Fosta asistentă TV e top!

24.10.2022, 10:41
FOTO / Daniela Crudu, în cea mai sexy lenjerie intimă! Fosta asistentă TV e top!
Daniela Crudu, în cea mai sexy lenjerie intimă!

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, a încins atmosfera pe rețelele de socializare. Aceasta a postat o fotogafie în care apare îmbrăcată în  cea mai sexy lenjerie intimă, etalându-și formele în toată splendoarea. Internauții au reacționat imediat ce au văzut imaginea cu ipostaza provocatoare în care s-a lăsat pozată fosta asistentă de televiziune.

Daniela Crudu știe foarte bine cum să atragă atenția asupra sa.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, focoasa brunetă a dat publicității o fotogrrafie în care apare sumar îmbrăcată, într-o lenjerie intimă ultera sexy.

Daniela Crudu, în cea mai sexy lenjerie intimă! A primit tot felul de comentarii

Postarea Danielei Crudu a atas imediat atenția inrternauților, care au trimis tot felul de comentarii.

”Vă sluțiți pe bani mulți”, ”Top”, ”Ce să-ți dorești mai mult? Perfecțiunea întruchipată! Nota 10!”, ”Cam umflata la sâni”, ”Spectaculoasă”, ”Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, ”Superbă, minunată!!!”, ”Superbă”,. ”Sexy și minunată”, ”Zeiță”, ”Minunată”, ”Superbă și atrăgătoare”, ”Arăți bine”, ”Frumoasă foc”, sunt o parte dintre mesajele primite de Daniela Crudu de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

citește și...