FOTO / Daniela Crudu face paradă cu bustul ei. Cu decolteul la înaintare!

16.08.2022, 10:40
FOTO / Daniela Crudu face paradă cu bustul ei. Cu decolteul la înaintare!
Daniela Crudu face paradă cu bustul e

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este o prezență incendiară oriunde își face apariția. Fosta asistentă de televiziune atrage toate privirile cu formele sale mai mult decât apetisante. Așa s-a întâmplat și de data aceasta în mediul online, acolo unde năbădăioasa brunettă a postat o fotografie în care îți etalează bustul voluptuos într-o bustieră minusculă.

Daniela Crudu a înfierbântat internetul cu cea mai recentă apariție a sa.

Vedeta a pozat îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă și o bustieră minusculă, ambele cu imprimeu animal print.

Daniela Crudu face paradă cu bustul ei. Ce reacții au avut internauții

În ținuta respectivă, Daniela Crudu a făcut paradă cu formele sale apetisante, în special cu bustul proeminent.

Fanii au reacționat imediat după ce au văzut fotografia respectivă: ”Ești complet sexy”, Roată România te iubește”, ”Ești superbă”, ”Ai exagerat cu silicoanele. Altfel, ești superbă!”, ”Bună rău”, ”Super”, ”Atât de sexy”, ”Ești bună”, ”Wow”, ”Ce bună ești”, ”Fierbinte”.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

citește și...