FOTO / Cum și-a făcut apariția Lidia Buble. ”Mai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporți”

05.10.2020, 10:25
FOTO / Cum și-a făcut apariția Lidia Buble. ”Mai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporți”
FOTO / Cum și-a făcut apariția Lidia Buble. ”M-ai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporți”

Cântăreața Lidia Buble a stârnit un val de comentarii cu cea mai recentă ținută cu care s-a afișat în mediul online.

Lidia Buble și-a surprins în mod neplăcut urmăritorii de pe rețelelel de socializare cu cea mai recentă apariție a sa. Artista s-a fotografiat într-o ținută care nu a fost deloc bine apreciată de internauții. Lidia Buble a purtat o ținută extrem de decoltată și decupată în partea din față, internauții fiind de părere că aceasta nu o avantajează deloc pe vedetă.

”Mai bine te-ai dezbrăca de tot. Asta urmează după cum te comporți”, ”Schimbă-ți stilul, tu ai altceva să ne arăți”, ””te-ai uitat la tine cum arăți în poză?”, ”Este frumoasă, dar nu o avantajează ținuta asta”, ”Oribil”, ”Zici că-s mai multe bucăți mici pe care le-ai legat pe lângă tine”, ”Foarte urâtă”,

”Rochia arată ieftin, incomodă, nu e sexy deloc. Și dacă ai un stilist care te ajută înseamnă că nu vrea decât să-ți pape banii, nota zero pentru el”, ”Te cam fleșcăiește. Schimbă designerul”, ”Cât de ciudată e! Parcă ai două perechi de sâni”, ”Nu te prinde deloc această rochhie”, ”C ea mai babă”, ”Rochia asta clar nu te avantajează”, ”Nu te avantajează absolut deloc”, au reacționat prietenii virtuali la vederea Lidiei Buble.

Lidia Buble, în centrul atenției după colaborarea cu Cornel Ilie

Lidia Buble a stîrnit numeroase comentarii în mediul online, după ce s-a fotografiat în brațele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Chiar dacă cei doi artiști se aflau la filmările clipului pentru piesa ”Vino/ Du-te”, imediat au apărut speculațiile din partea internauților cum că între cei ei ar fi o relație mai mult decât profesională.  Asta cu atât mai mult cu cât, asemenea Lidiei Buble, și Cornel Ilie este singur, acesta divorțând de soția sa, Eliza, în luna septembrie a acestui an. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul acesta, după o relație de cinci ani.

„Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie despre colaborarea cu Lidia Buble.

 

citește și...