FOTO / Cum se prezintă Nicoleta Nucă în costum de baie. Apariția ei i-a cucerit pe fani!

02.09.2022, 17:20
FOTO / Cum se prezintă Nicoleta Nucă în costum de baie. Apariția ei i-a cucerit pe fani!
Cum se prezintă Nicoleta Nucă în costum de baie

Cântăreața Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, și-a încântat admiratorii din mediul online cu două fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie. Artista are un trup cu forme mai mult decât apetisante, care atrag imediat atenția. Postarea Nicoletei Nucă a adunat numeroase aprecieri, dar și comentarii din paretea intenauților.

Nicoleta Nucă este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo.

În plan personal, Nicoleta Nucă formează un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi plănuiesc să se căsătorească.

Cum se prezintă Nicoleta Nucă în costum de baie.  ”Superbă gagica”

Pe contul său de pe o rețea de socializarte, Nicoleta Nucă a postat două fotografii din vacanța petecută în Vama Veche. În imagini, cântăreața își etalează trupul cu forme mai mult decât apetisante într-un costum de baie din două piese, care îi pune foarte bine în valoare trupul. Postarea Nicoletei Nucă a adunat numeroase like-uri, dar și mesaje din partea admiratorilor, care au fost încântați de apariția vedetei.

”Pur și simplu minunată”, ”Superbă”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Divă”, ”Moldoveanca noastră frumoasă”, ”Super tare, jos pălăria”, ”Frumos tatuaj”, ”Ești supe”, ”Cea mai frumoasă și perfectă femeie din showbiz-ul românesc”, ”Ești frumoasă”, ”Frumoasă femeie”, ”Wow”, ”Frumoasă și talentată”, ”O dragoste”, ”Superbă gagica”, i-au transmis interrnauții Nicoletei Nucă.

citește și...