FOTO / Cum s-a fotografiat Ruby în așternuturi. Ipostază fierbinte, fierbinte de tot!

03.05.2022, 10:42
FOTO / Cum s-a fotografiat Ruby în așternuturi. Ipostază fierbinte, fierbinte de tot!
FOTO / Cum s-a fotografiat Ruby în așternuturi. Ipostază fierbinte, fierbinte de tot!

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a înfierbântat atmosfera pe rețelele de socializare. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a dat publicității o fotografie în care își etalează trupul, cu forme mai mult decât apetisante, în aștenuturi. Ipostaza în care s-a fotografiat Ruby este extrem de incitantă.

În imaginea publicată pe rețelele de socializare, Ruby apare aproape dezbrăcată în pat. Artista a pozat astfel încât să își scoată în evidență atuurile fizice pe care le are.

”Oglinda-oglinjoara cine-i cea mai dulceata din tara?!😂💞💋”, a scris Ruby în dreptul fotografiei.

Cum s-a fotografiat Ruby în așternuturi. A făcut furori în online

Ipostaza în care s-a pozat Ruby a stârnit imediat interesul internauților.

”Aoleu”, ”Ești visul meu”, ”Frumoasă”, ”Absolut minunată”, ”Ruby dulce te seduce”, ”Pune mâna și mănâncă, că ți se văd coastele”, ”Faină oglinfă”, ”Ce tatuaje frumoase”, ”Ești bombă”, ”Așa de, sexy”, ”Tuby e cea mai sexy din țară”, ”Super poză”, ”Rubyna goală”, ”Obraznică”, Ruby e hot pe bune”, ”Cea mai dulce și cera mai porno”, ”Oglinda oglinjoara ce de coaste ai pe afara!”, au comentat cei care o urmăresc pe Ruby pe rețelele de socializare.

Care a fost primul loc de muncă al lui Ruby

Ruby este în prezent unul dintre numele cunoscute din industria muzicală din România. Însă, înainte de a deveni cântăreață, Ruby a activat într-un alt domeniu. La postul de televiziune Antena Stars, Ruby a dezvăluit că primul său loc  de muncă a fost în televiziune, unde era redactor.

”Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Ma duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva. Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce ma reprezintă. Eu am venit în București în clasa a 9 a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele doua săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam sa dorm fără ea”, a povestit Ruby.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ruby a declarat că ea și iubitul ei, Robert, nu se grăbesc să-și unească destinele, cel puțin deocamdată. Artista a afirmat că atât ea, cât și iubitul ei sunt concentrați pe carieră în prezent. ”Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a declarat Ruby.

citește și...