Adda, despre experiența ”Asia Express”. ”Am vrut să renunţ de câteva ori”

21.09.2020, 10:24
Adda, despre experiența ”Asia Express”. ”Am vrut să renunţ de câteva ori”
Adda, despre experiența ”Asia Express”. ”Am vrut să renunţ de câteva ori”

Cântăreața Adda a făcut noi declarații despre ce a însemnat pentru ea experiența ”Asia Express„, unde a participat alături de partenerul ei de viață.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Despre experiența de la ”Asia Express„ a făcut Adda declarații pentru libertatea.ro. Artista a mărturisit că a vrut să renunțe e multe ori, iar cel care a susținut-o pentru a merge mai departe a fost soțul ei.

”Eu sunt puternică atunci când e vorba despre carieră, familie, experienţe de viaţă. Acolo a fost cu totul altceva. Din punct de vedere fizic, a fost infernal, pentru că nu sunt o fire sportivă. Au fost probe extrem de grele, de exemplu, să mergi pe Marea Chinei cu caiacul pe furtună, fulgere şi tunete.

Am vrut să renunţ de câteva ori, dar Cătălin m-a ajutat şi m-a motivat mult. Am fost cea mai încercată echipă. Nu ne-am odihnit deloc. Suntem singura echipă care nu a avut imunitate. Am jucat aproape toate amuletele şi aproape toate cursele pentru ultima șansă. Aşa că am cedat”, a povestit Adda.

Cântăreața a vorbit și despre comentariile pe care le-a stârnit după participarea la emisiunea de la Antena 1.

”Valul de hate s-a potolit încă din timpul emisiunii. Ideea e că mai trebuie să te şi uiţi la oamenii care te critică. Şi de curiozitate am intrat pe câteva conturi. Multe erau false şi o parte din celelalte erau cu oameni pe care nu mi-i doresc neapărat aproape. Noi nu ne-am gândit la nicio strategie de marketing. Noi am fost noi şi punct! Am avut multe momente frumoase în timpul emisiunii, dar alea nu ar fi făcut deliciul publicului așa că am fost nebuna emisiunii, iar Cătă, cazul social”, a adăugat artista.

Adda: ”Eu nu pot să joc roluri”

Adda a explicat și cum este ea de fapt. Ea a afirmat că se arată în fața publicului exact așa cum este în realitate.

”ADDA sau de fapt, Ada, este o fată simplă care doar își dorește să cânte și să compună, iar mesajul ei să ajungă la oameni. Am simțit de multe ori că mă pierd în industria asta care, din păcate, are uneori mai multe părți negative decât pozitive. Aud mereu expresia “nu băga în seamă”! Îmi iese uneori, dar nu tot timpul. În capul meu și în bula mea ideală oamenii ar trebui să fie mai buni, nu ar trebui să joace roluri.

Eu nu pot să joc roluri, nu pot să fiu altfel doar ca să mă iubească publicul. Nu pot să joc o fericire sau o tristețe falsă și nu pot să îmi fac strategii de marketing care să funcționeze pentru niște aprecieri în plus. Și, în primul rând, nu vreau. E obositor să fii fals, așa cred. Așa că eu sunt eu, cu bune, cu rele, cu greșeli și imperfecțiuni”, a mai declarat Adda pentru sursa citată.

citește și...