Care a fost primul job al cântăreței Raluka. ”Fac asta dintotdeauna”

13.09.2021, 16:02
Care a fost primul job al cântăreței Raluka. ”Fac asta dintotdeauna”
Care a fost primul job al cântăreței Raluka. ”Fac asta dintotdeauna”

Cântăreața Raluka, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit care a fost primul său job. ”Fac asta dintotdeauna”, a explicat vedeta într-un interviu. De asemenea, artista a vorbit și despre proiectul în care este implicată în prezent – ”SuperStar România”, de la Pro TV, explicând cum se înțelege cu cei trei colegi ai săi de la masa juriului.

Cântăreața Raluka a acordat un interviu pentru click.ro, în care a făcut dezvăluiri despre trecutul său.

Vedeta a fost întrebată despre primul său job.

Care a fost primul job al cântăreței Raluka. ”Cred că am cântat la nunți de la 12 ani”

Raluka a explicat că a cântat la nunți încă de pe vremea când era copil.

”Am cântat la nunți! Cred că am cântat la nunți de la 12 ani! Fac asta dintotdeauna!”, a spus vedeta.

 

Ce spune Raluka despre colegii săi de la emisiunea ”SuperStar România”

Marius Moga face parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, de la Pro TV. Alături de acesta, din juriu mai fac parte Raluka, Smiley  și Carla’s Dreams. Cântăreața Raluka a vorbit despre participarea ei la emisiunea respectivă și a explicat în ce relații este cu colegii săi de la masa juriului din noul show de televiziune. ”Propunerea pentru SuperStar am primit-o cu bucurie și puțin șocată, recunosc, nu mă așteptam, ce-i drept, dar cu bucurie și am fost foarte fericită!”, a declarat cântăreața.

”Cred că ăsta e lucrul cel mai important, mă înțeleg foarte bine cu ei, asta m-a ajutat cumva să fiu cea mai bună varianta a mea, pentru că ei sunt alături de mine indiferent de situație și mă lasă să fiu cât trebuie să fiu și atunci când nu pot să fiu, ei mă ajută și mă susțin… O să își dorească, cred, orice persoană de sex feminin din industria muzicală să fie în locul meu, pentru că ei, colegii mei, sunt minunați, și sunt foarte protectori cu mine”, a adăugat vedeta.

 

 

citește și...