FOTO / Cum arăta Simona Gherghe când era mică. Imagini nemaivăzute cu vedeta din copilărie

08.03.2021, 10:21
FOTO / Cum arăta Simona Gherghe când era mică. Imagini nemaivăzute cu vedeta din copilărie

Simona Gherghe este greu de recunoscut așa cum arăta vedeta în copilărie.

Pe Simona Gherghe o știe astăzi toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cum arăta perezentatoarea de televiziune în copilărie.

La acea vreme, Simona Gherghe era o fetiță extrem de drăgălașă, însă greu de recunoscut față de cum arată în prezent, după cum se poate observa din câteva fotografii de arhivă cu vedeta.

Simona Gherghe este căsătorită și are doi copii

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Vedeta a mărturisit, într-un recent interviu, că și în relația sa de cuplu mai există tensiuni și discuții.  ”Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă”, a declarat Simona Gherghe.

Vedeta de televiziune a afirmat că în relația sa cu Răzvan Săndulescu nu există gelozii. ”Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea”, a adăugat ea.

Simona Gherghe este prezentatoareea show-ului ”Mireasa”

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.Ulterior, au existat numeroase comentarii despre faptul că Diana Dumitrescu ar fi fost înlăturată de la cârma emisiunii. Simona Gherghe a acordat un interviu în care a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a spus vedeta.

Aceasta a mărturisit că programul a fost unul dintre motivele care au determinat-o să accepte noul proiect TV, acesta permițându-i să fie plecată de acasă când cei doi copii ai săi iau prânzul și dorm, astfel că nu lipsește prea mult de lângă ei. ”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe.