FOTO / Cum arată Sânziana Buruiană în costum de baie. Blonda a trecut prin două nașteri!

28.03.2021, 09:50
FOTO / Cum arată Sânziana Buruiană în costum de baie. Blonda a trecut prin două nașteri!
FOTO / Cum arată Sânziana Buruiană în costum de baie. Blonda a trecut prin două nașteri!

Sânziana Buruiană s-a afișat în costum de baie în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Sânziana Buruiană este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, cu care atrage imediat atenția. Blonda, care a trecut prin două nașteri, a postat de curând, pe contul ei de socializare, mai multe imagini din timpul unei vacanțe.

Sânziana Buruiană și-a etalat formele mai mult decât apetisante în costum de baie, spre deliciul fanilor ei din mediul online care i-au dat like după like.

De la ce se ceartă Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au explicat, la postul de televiziune Antena Stars, de la ce pleacă certurile dintre ei.

”El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a afirmat blonda.

”Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus soțul Sânzianei Buruiană.

Sânziana Buruiană se pregătește să-și boteze fata cea mică

Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață se pregătesc de botezul fiicei lor mai mici, Antonia.

”La botez va avea o rochiță spectaculoasă. Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Aș vrea să fie în aer liber. Deja e măricică. Face 6 luni pe 1. Și a început să mănânce, am început diversificarea. E o mâncăcioasă”, a spus Sânziana Buruiană la postul de televiziune Antena Stars.

Sânziana Buruiană a mărturisit că își dorește și cel de-al treilea copil. Soțul ei ar vrea neapărat să aibă un băiețel. ”Și-un băiețel. Să-l facem, să-l creionăm. Zuluf așteaptă și el un băiețel. Diferența asta de 4-5 ani este ideală, ca să fie cel mare conștient, responsabil”, a declarat blonda.

citește și...