FOTO / Cum arăta Maria Constantin în copilărie. Era drăgălășenia întruchipată!

13.12.2021, 13:59
FOTO / Cum arăta Maria Constantin în copilărie. Era drăgălășenia întruchipată!
FOTO / Cum arăta Maria Constantin în copilărie. Era drăgălășenia întruchipată!

Interpreta de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a dat publicității o fotografie de arhivă. Imaginea o înfățișează pe artistă așa cum arăta aceasta în copilărie, la vârsta de cinci ani. Imaginea a fost extreem de apreciată de toți cei care urmăresc activitatea cântăreței de muzică populară în mediul online.

Maria Constantin și-a luat prin surprindere prietenii virtuali. Aceasta a dat publicității o fotografie în care apare așa cum era în copilărie, la vârsta de cinci ani. ”La 5 ani și la 34 ani!❤️”, a notat artista în dreptul imaginii.

La acea vreme, Maria Constantin era o fetiță extrem de simpatică, cu un zâmbet cuceritor.

Cum arăta Maria Constantin în copilărie. Ce i-au transmis internauții

Postarea Mariei Constantin a adunat mii de like-uri în mediul online.

”Superbă”, ”Tot drumoasă”, ”Foarte frumoasă! Să fii iubită și fericită”, sunt unele dintre mesajele primite de interpreta de muzică populară pe contul său de socializare.

Maria Constantin se iubește cu Robert Stoica

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

La o emisiune de televiziune, Maria Constantin a vorbit despre momentul în care l-a întâlnt pentru prima oară pe Robert Stoica, afirmând că atracția dintre ei a fost una foarte puternică. ”La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit”, a dezvăluit cântăreața de muzică populară.

”A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult”, a mai spus Maria Constantin despre actualul ei iubit, Robert Stoica.

citește și...