FOTO. Cum arată Laura Andreșan la 40 de ani. “Profa de sex”, de nerecunoscut

23.02.2022, 22:00

Îți mai aduci aminte de Laura Andreșan? Aceasta era, în urmă cu 20 de ani, vedetă care ținea prima pagină a tabloidelor  datorită relațiilor controversate cu bărbați celebri. “Profa de sex” este de nerecunoscut, atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și din cauza domeniului în care lucrează.

Laura Andresan, în vârstă de 40 de ani, a avut relații cu mai mulți bărbați, printre care se numără  Adrian Mutu, Cosmin Contra, Dorin Cocoș, Dan Matei Agaton, Ioan Rus, Cosmin Gușă, Liviu Vârciu, Marian Aliuță sau Alexandru Pițurcă, iar șirul poate continuă.  Ea a creat adevărate scandaluri după ce a divulgat filmulețe sau înregistrări în care ea și diferiți politicieni apar în ipostaze compromițătoare.

Ulterior, aceasta s-a retras din spațiul public, mărturisind că nu mai are nimic de oferit.

De s-a retras din spațiul public

“În orice societate cancanul îşi are locul lui, cancanul şi divertismentul din România oferă ceea ce publicul cere pe o structura poate de unii apreciată, de alţii blamată. Eu nu consider că mă mai integrez în această structură, şi nici nu mai îmi doresc, am un sentiment tare puternic de “Nu Ma Mai Interesează nimic din ce ţine de viata publică”- de aceea, pe aceasta cale, eu îi rog tare mult pe jurnalistii din România sa nu ma mai sune, sa nu ma mai invite la diverse emisiuni, să nu mai îmi propună interviuri de “reaparaţie în peisajul monden” pentru că eu, chiar nu am nimic de oferit. Nu am şi pur si simplu şi-ar pierde timpul cu mine”, a declarat Laura pentru site-ul blackkiss.ro.

Viața Laurei Andreșan s-a schimbat radical odată cu apariția lui Grasu XXL. Vedeta s-a îndrăgostit la prima vedere și, la 12 de ani de când au devenit în mod oficial un cuplu, au făcut o fetiță.

Laurei Andreșan a devenit mamă

După ce cochetat o perioadă cu presa, s-a implicat chiar și în filmele pentru adulți, însă, de când l-a cunoscut pe Grasul XXL, tatăl fetitei sale, s-a cumințit. Însă, la un an de la naștere, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Intre timp, viața i s-a schimbat la 180 de grade. Laura a devenit mămică, iar acest rol o face extrem de fericită.

Fosta parteneră a lui Grasu XXL și-a schimbat extrem de mult aspectul fizic. Dacă înainte arăta și poză extrem de sexy, acum este o mămică în adevăratul sens al cuvântului.

Cu ce se ocupă Laura Andreșan

Laura Maria Andreșan a absolvit psihologia la Universitatea Ecologică din București  și și-a deschis propriul cabinet de psihologie, ce-i poartă numele. O oră de terapie cu una dintre cele mai focoase femei din România costa 150 de lei, potrivit click.ro.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud”, declara Laura Andreșan în urmă cu ceva timp.

 

citește și...