Ce spune Laura Andreșan despre despărțirea de Grasu XXL! Și-au spus adio după 12 ani de iubire

14.12.2020, 17:46
Ce spune Laura Andreșan despre despărțirea de Grasu XXL! Și-au spus adio după 12 ani de iubire
Ce spune Laura Andreșan despre despărțirea de Grasu XXL

Zilele trecute, Grasu XXL anunța despărțirea de mama fiicei sale, Laura Andreșan. Cei doi au fost împreună 12 ani, iar în 2019 au devenit părinții unei fetițe. 

Vestea că cei doi s-au separat a picat ca un trăsnet pentru apropiați, care știau că relația lor era una sudată. Grasu XXL a precizat că s-a despărțit în condiții amiabile de fosta starletă de filme pentru adulți.

S-au despărțit în termeni amiabili

La scurt timp după anunțul artistului, Laura Andreșan a avut o reacție incredibilă. Fosta starletă a distribuit postarea fostului soț, punându-i o descriere care a emoționat pe toată lumea.

Laura Andreșan a ținut să scrie în dreptul postării care anunța despărțirea descrierea “#mybabydaddy (n.r.: #tăticulcopilașuluimeu)#OmBun @blanadeurs”.

Ce spune Laura Andreșan despre relația cu Grasu XXL

Laura Andreșan și Grasu XXL erau împreună de 12 ani, iar în vara lui 2019 au devenit părinți pentru prima dată.

‘Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire.

Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi’, dezvăluia Laura Andreșan, în urmă cu doi ani.

citește și...