Cum se descurcă Laura Andreșan după ce s-a despărțit de Grasu XXL. Are probleme financiare

18.04.2021, 15:26
Cum se descurcă Laura Andreșan după ce s-a despărțit de Grasu XXL. Are probleme financiare
Cum se descurcă Laura Andreșan după ce s-a despărțit de Grasu XXL

Laura Andreșan și Grasu XXL au decis să se despartă în 2020, după 12 ani de relaţie, deși toată lumea credea că cei doi vor ajunge la altar. Micuța celor doi, Maria, a rămas în grija Laurei Andreșan. 

Din nefericire, fosta starletă XXX a fost afectată de pandemia de coronavirus, iar problemele financiare nu au întârziat să apară. În prezent, Laura Andreșan este psiholog și deținea un magazin la Gherla, care a fost al tatălui său decedat în 2019.

Magazinul Laurei Andreșan a dat faliment

Pe pagina ei de Facebook, Laura Andreșan a anunțat că a fost nevoită să închidă magazinul din Gherla, după ce afacerea a dat faliment.

“Gata, tată iubit… îl închidem, așa cum ai plănuit tu să fie. Și s-a jucat și Măriuca, tată drag, în magazinul tău din suflet prețuit, și ți-a întors cu susul în jos toate vopsele și toate piulițele, ne-a pus gălețile în cap, a probat toate măturile. Lichidare stoc, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de uz casnic, produse de grădinărit etc. Strada Armenească nr. 28-Gherla”, a postat Laura Andreșan anunțul închiderii magazinului, pe pagina ei de Facebook.

Ce spunea Laura Andreșan despre relația cu Grasu XXL

Laura Andreșan și Grasu XXL erau împreună de 12 ani, iar în vara lui 2019 au devenit părinți pentru prima dată.

‘Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire.

Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi’, dezvăluia Laura Andreșan, în urmă cu doi ani.

citește și...