FOTO / Cum arăta Ilinca Vandici când era mică. De nerecunoscut cum era atunci! Acum este una dintre cele mai sexy vedete!

24.01.2022, 10:35
FOTO / Cum arăta Ilinca Vandici când era mică. De nerecunoscut cum era atunci! Acum este una dintre cele mai sexy vedete!
FOTO / Cum arăta Ilinca Vandici când era mică. De nerecunoscut cum era atunci!

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a făcut publică, pe o rețea de socalizare, o fotografie de pe vremea când era doar o copilă. La acea vreme, Ilinca Vandici arăta cu totul diferit față de cum o știu admiratorii săi în prezent. Prezentatoarea este greu de recunoscut chiar și de către cei mai înfocați fani.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, și-a surprins prietenii virtuali.

Vedeta a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie de pe vremea când era mică. Aceasta este greu de recunoscut chiar și de către cei mai înfocați admiratori.

Cum arăta Ilinca Vandici când era mică. Ce le-a cerut prietenilor virtuali

Ilinca Vandici a făcut publică fotografia cu ea în copilărie alături de cea a partenerului ei de viață, Andrei Neacșu, de asemenea când acesta era copil, și de cea a băiețelului lor, Zian.

Ilinca Vandici, în copilărie

Vedeta le-a cerut fanilor săi să meționeze în comentarii cu cine seamănă fiul ei. ”Mai poti face unu ,nu e problema ?…Seamana cu taticu 100%”, ”E leit tatal lui”, ”Cu tati, seamana leit!”, ”Cu tatăl lui”, ”Clar seamana cu tine. Dacă este blondut ca tata asta nu înseamnă că trăsăturile feței sunt ale lui(plus ca poza ta este alb-negru si te induce în eroare dacă nu urmărești esentialul)”, ”Cu tatăl lui, clar”, ”Cu amândoi!”, ”Mai mult cu tatăl lui. Trebuie și o fetiță. Să semene cu mami cea frumoasă!”, ”Ilinca, acum ca Zian e leit tatal lui trebuie sa faci o fetita ca si tine”, au răspuns internauții.

Ilinca Vandici este căsătorită și are un băiețel

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit, în cadrul unui interviu pentru emisiunea online “În oglindă” moderată de Mihai Ghiță, despre începuturile poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu.

“Andrei ma vana de cativa ani de zile. Ulterior mi-a spus ca m-a si sunat de vreo doua ori, dar bineinteles mandra cum eram, n-am considerat apelul respectiv important si nici persoana. Nu stiam cine e si nu mi-a placut sa ma las usor, sa fiu abordabila. Ia sa vedem, lupti? Ca eu sunt o leoaica. Daca ne intalneam mai devreme, poate nu am fi fost aici. Ne-am intalnit fix cand trebuia. Si ca sa vezi, a fost prima relatie de la care nu am mai avut asteptari. Eram atat de impacata si de linistita ca stiam ce vreau de la mine, de la viata. Si da, cer de la celalalt pentru ca si eu ofer. Am zis, hai iesim la o cafea, hai sa iesim si la a doua, hai sa iesim si la o masa. El mi-a spus de la prima iesire la cafea: tu o sa fii nevasta mea si mama copiilor mei. Bine, mai, Andrei! Facem cum zici tu, stai linistit. Ei, ce sa vezi, in patru luni eram insarcinata, in alte doua luni, m-a cerut de sotie. Peste 10 luni am facut nunta”, a detaliat Ilinca Vandici.

citește și...