FOTO / Cum arăta Daniela Crudu în liceu. Era în clasa a X-a

24.02.2021, 14:27
FOTO / Cum arăta Daniela Crudu în liceu. Era în clasa a X-a
FOTO / Cum arăta Daniela Crudu în liceu. Era în clasa a X-a

Daniela Crudu a dat publicității o fotografie de pe vremea când era elevă la liceu.

Daniela Crudu și-a surprins fanii cu o fotografie de pe vremea când era adolescentă.

Vedeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de câțiva colegi de-ai săi de la Colegiul Economic “Viilor”, notează a1.ro. Era în clasa a X-a. În imaginea respectivă, bruneta apare îmbrăcată într-o ținută de culoare roșie și cu un zâmbet larg pe chip, în conjurată de patru băieți.


Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice.

De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară.

“Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!”, a explicat Daniela Crudu la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Daniela Crudu, una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale incendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

citește și...