FOTO / Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent în sezonul 9. ”Toată echipa a plâns”

12.05.2021, 13:59
FOTO / Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent în sezonul 9. ”Toată echipa a plâns”
FOTO / Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent în sezonul 9. ”Toată echipa a plâns”

Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent din echipă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Formula echipelor s-a schimbat aseară la ”Chefi la cuțite”, în momentul în care chef Florin Dumitrescu a ales să își folosească o amuletă valoroasă din colecția sa: ”Vreau să fac un joc de șah și am prima mea mutare. Mare! E o mișcare ce îmi deschide o alee importantă în concurs”. Așa se face că juratul a ales să îl aducă în echipa albastră pe Florin Revesz și să o trimită pe Mirela Negoiță în echipa mov. ”Florin este unul din stâlpii echipei mele! De ce să mă destabilizeze?”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

În ciuda mișcării strategice, seara de marți a adus la ”Chefi la cuțite” un nou câștig în echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Trupa de bucătari și-a consolidat primul loc în clasamentul confruntărilor pe echipe, fără a înregistra nicio înfrângere până în acest moment: ”Vă iubesc! Vă iubesc pe toți!”, a spus chef Cătălin  Scărlătescu entuziasmat.

Alexandro Matias a fost eliminat de la ”Chefi la cuțite”


Verdictul probei individuale a adus lacrimi de tristețe în echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea. ”Îmi pare rău că pleacă Matias acasă. Toată echipa a plâns. Te iubesc, te așteptăm la finală!”, a spus juratul.

Alexandro Matias este primul bucătar din echipa verde ce părăsește cel mai iubit show culinar în sezonul 9. ”A fost o experiență monstruoasă! Știi ce înseamnă să participi la un concurs doar din pasiune și să stai lângă bucătari incredibili care au făcut asta toată viața? Sunt mândru de mine. Sunt convins că echipa verde va câștiga!”, a mărturisit acesta la final.

Primul concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite” a fost Radu Micu, din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu. Luca Pintea a fost al doilea concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite”. Teo Costache a fost al treilea concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite” și al doilea din echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

citește și...