FOTO & VIDEO / Al doilea concurent eliminat la ”Chefi la cuțite”. Reacția dură a lui chef Cătălin Scărlătescu

10.05.2021, 13:34
FOTO & VIDEO / Al doilea concurent eliminat la ”Chefi la cuțite”. Reacția dură a lui chef Cătălin Scărlătescu
FOTO & VIDEO / Al doilea concurent eliminat la ”Chefi la cuțite”. Reacția dură a lui chef Cătălin Scărlătescu

O nouă eliminare la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Al doilea concurent eliminat este din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Seara de duminică a adus la Chefi la cuțite o confruntare tăioasă între echipele sezonului 9, o situație de egalitate în ceea ce privește voturile battle-ului și un verdict neplăcut pentru chef Cătălin Scărlătescu, ce a pierdut primul bucătar din echipa sa, Luca Pintea. ”Nu am fost în filmul ăsta astăzi! Am participat la un concurs la care mulți ar visa să participe. Chefi la cuțite mi-a adus o culoare în viață. Sunt mândru de mine!”, a declarat concurentul în lacrimi. Luca Pintea este al doilea concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite”. Primul a fost Radu Micu, din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu.


Chef Cătălin Scărlătescu a reacționat dur după eliminarea lui Luca Pintea. Acesta i-a certat pe ceilalți concurenți din echipa lui, inclusiv pe Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur, pentru că nu l-au ajutat pe Luca. „Ce v-am zis mă să vă uitați în farfuriile lor? Pe bune? V-am spus să vă uitați în farfurii. Pe tine cade tot, Alex. Ce e cu tine, băi baiatule? Cum vrei să câștigi când tu îl lași pe ăsta să plece cu carne cu sânge. Cuțitul de aur înseamnă că este mâna mea dreaptă. Când eu nu sunt acolo, el e la datorie că de aia e cuțit de aur”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, citat de spynews.ro.

Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”


În seara aceasta, cele trei echipe ale sezonului 9 intră în bucătărie pentru o nouă confruntare. Singurul chef care și-a păstrat trupa de bucătari intactă din punct de vedere numeric este Sorin Bontea, în vreme ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pierdut fiecare câte un concurent. Pentru că miza și nivelul presiunii cresc concomitent de la ediție la ediție, în seara aceasta chef Scărlătescu va face un prim pas decisiv spre o luptă la cuțite și va pune în joc prima amuletă a sezonului 9: ”Stop joc!”. ”A venit necazul, prima amuletă! Toată lumea era panicată!”, vor recunoaște concurenții echipelor adverse.

Și pentru că gradul de dificultate al temelor culinare crește de la ediție la ediție, Irina Fodor îi va surprinde pe chefi cu o nouă probă ce va da tuturor bătai de cap: proba de buget. Diseară, echipele vor fi nevoite să facă spectatol în farfurie ținând cont de un buget dat – mic, mediu sau mare. Bucătarii pot folosi ingredientele din cămară cu singura condiție ca preparatul final să respecte suma impusă.

Dacă două dintre echipe se vor confrunta doar cu organizarea și eficiența la bancul de lucru, echipa ce va primi ”pedeapsa” amuletei din partea lui chef Cătălin va fi pusă și mai mult în dificultate: ”Inițial am crezut că este o glumă! Nu ai cum să faci asta!”.

citește și...