FOTO / Încă o eliminare la ”Chefi la cuțite”. Chef Florin Dumitrescu a mai pierdut un concurent

11.05.2021, 13:23
FOTO / Încă o eliminare la ”Chefi la cuțite”. Chef Florin Dumitrescu a mai pierdut un concurent
FOTO / Încă o eliminare la ”Chefi la cuțite”. Chef Florin Dumitrescu a mai pierdut un concurent

Un alt concurent a fost eliminat de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Este vorba despre un component al echipei albastre, condusă de chef Florin Dumitrescu.

Ediția de luni seară a adus la ”Chefi la cuțite” o nouă confruntare pe echipe ce a ridicat tensiunea la cote maxime. Miza jocului l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să folosească o amuletă contra echipei condusă de chef Florin Dumitrescu, amuletă ce le-a interzis bucătarilor în tunici albastre să folosească aragazul sau cuptorul. Mișcarea strategică a fost de bun augur pentru chef Cătălin Scărlătescu, căci echipa sa a fost și prima în preferințele juraților de la degustare.

Un nou battle câștigat de echipa mov a trimis la duel celălalte două echipe, iar verdictul final a fost în defavoarea echipei albastre. Chef Florin Dumitrescu a fost nevoit să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe în concurs, căci doi dintre bucătarii săi s-au clasat pe ultimul loc, cu punctaj egal. Teo Costache este al doilea concurent din echipa albastră ce părăsește competiția în sezonul 9: ”Nu îmi pare rău, pentru că am învățat multe lucruri aici. Plec cu multe din bucătăria Chefi la cuțite”, a spus acesta. Teo Costache este al treilea concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite” și al doilea din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Primul concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite” a fost Radu Micu, din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu. Luca Pintea a fost al doilea concurent eliminat de la ”Chefi la cuțite”.

Ce se întâmplă în această seară la ”Chefi la cuțite”


Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, spiritele se încing în cea de-a patra confruntare pe echipe a sezonului 9. Din cele 27 de amulete câștigate de chefi în perioada jurizărilor pe nevăzute, doar una a fost folosită până în acest moment, de către chef Cătălin Scărlătescu: ”Toți chefii au panourile pline de amulete. Credeți că le țin așa să ne uităm la ele?”, sunt de părere concurenții.

Și pentru că războiul strategic al juraților a început, diseară, chef Florin Dumitrescu este pregătit să facă o mișcare memorabilă, folosind un avantaj prețios de pe tabela sa: ”Vreau să fac un joc de șah și am prima mea mutare. Mare! E o mișcare ce îmi deschide o alee importantă în concurs”, mărturisește acesta.

Amuleta ce va fi folosită în această seară de chef Florin Dumitrescu va schimba total atmosfera în bucătăria Chefi la cuțite: ”Am înghețat instant!”, vor spune bucătarii. Ce mișcare are în plan coordonatorul echipei albastre, care va fi tema confruntării de azi, dar și ce concurent va părăsi experiența celui mai iubit show culinar la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, la ”Chefi la cuțite”.

citește și...