El este primul concurent eliminat de la ‘Chefi la cuțite’. Preparatul banal care l-a scos din competiție

05.05.2021, 21:13
El este primul concurent eliminat de la 'Chefi la cuțite'. Preparatul banal care l-a scos din competiție
El este primul concurent eliminat de la 'Chefi la cuțite'. Preparatul banal care l-a scos din competiție/ foto: captura Antena 1

Marți seară, 4 mai, un concurent din echipa lui chef Florin Dumitrescu a fost eliminat. Radu Micu a fost primul concurent din sezonul care a primit cele mai puține puncte din partea celor 3 jurați. 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat pentru prima dată în formulă completă în bucătăria ‘Chefi la cuțite’, alături de bucătarii aleși în sezonul 9.

Primele echipe care au intrat la duel au fost echipa albastră și echipa verde. Concurenții au avut de preparat farfurii individuale.

Radu Micu a fost eliminat de la ‘Chefi la cuțite’

Radu Micu, din echipa albastră, a primit doar 8 puncte din partea juraților Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

El a ales să gătească ficăței cu sare afumată și usturoi copt, cu roșii deshidratate și busuioc asezonate cu legume trase la tigaie. Din păcate, preparatul nu a fost apreciat de jurații ‘Chefi la cuțite’. Radu Micu a fost eliminat din competiție.

‘În capul meu a fost destul de simplu că am folosit sarea afumată. Îmi pare rău că nu am mers mai departe în concurs, dar asta este.’, a spus Radu Micu.

Irina Fodor, noua prezentatoare ”Chefi la cuțite”

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare ”Chefi la cuțite”.

citește și...