FOTO / Cele mai sexy apariții ale Ralucăi Dumitru. Fosta asistentă TV e super provocatoare!

12.10.2021, 10:33
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Ralucăi Dumitru. Fosta asistentă TV e super provocatoare!
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Ralucăi Dumitru. Fosta asistentă TV e super provocatoare!

Fosta asistentă de televiziune Raluca Dumitru arată foarte bine și știe cum să își pună în valoare atuurile fizice prin ținute provocatoare. Vedeta postează pe contul ei de socializare fotografii îm care își etalează silueta de invidat și formele apetisante, spre deliciul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Raluca Dumitru este cunoscută publicului telespectator din postura de asistentă de televiziune. În urmă cu câțiva ani, aceasta putea fi văzută în fiecare dimineață la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat nicioedată în acest domeniu.

Cele mai sexy apariții ale Ralucăi Dumitru. Incendiară în costum de baie

Raluca Dumitru este o apariție plină de senzualitate. Apaițiile sale în costum de baie sau în ținute sexy fac îi încântă pe admiratorii din online ai fostei asistente de televiziune.

Raluca Dumitru are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup cu forme mai mult decât atrăgătoare.

Raluca Dumitru este concurentă la  emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Acum, Raluca Dumitru participă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

”Dragii mei, vin cu vesti bune pentru voi! Dupa “SURVIVOR”, am declarat ca a fost cea mai grea experienta din viata mea, acum urmeaza un alt proiect. Va spun sincer ca mi-am dorit de foarte mult timp sa fac parte din acesta emisiune si sa invat foarte multe despre stil. Imi doresc sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre, sa fiti alaturi de mine si sa nu va dezamagesc. Sper sa fiu pe placul vostru si sa ma cunoasteti si din alt punct de vedere. Am avut emotii mari cand am intrat in acest proiect”, a spus Raluca Dumitru.

„Pentru mine, ”Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a adăugat aceasta.

citește și...