FOTO / Cele mai sexy apariții ale cântăreței Diana Matei. Are ce arăta!

02.09.2021, 11:56
FOTO / Cele mai sexy apariții ale cântăreței Diana Matei. Are ce arăta!
FOTO / Cele mai sexy apariții ale cântăreței Diana Matei. Are ce arăta!

Cântăreața Diana Matei este o femeie foarte frumoasă, care are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Artista este o prezență seducătoare oricunde își face apariția, iar în costum de baie etalează un trup cu forme mai mult decât apetisante. Binecunoscuta cântăreața își încântă admiratorii din mediul online cu fotografiile pe care le postează.

Cântăreața Diana Matei este una dintre cele mai sexy prezențe din peisajul showbiz-ului autohton.

Artista, care în luna august a împlinit 40 de ani, este posesoarea unui trup cu forme foarte armonisoase, pe care știe foarte bine să și le scoată în evidență.

Cele mai sexy apariții ale cântăreței Diana Matei. Știe să se pună în valoare

Fie că este vorba despre aparițiile pe scenă, despre evenimentele la care este prezentă sau despre vacanțele în care merge, Diana Matei știe foarte bine cum să își aleagă ținutele astfel încât să-și pună în valoare silueta impecabilă și formele foarte bine conturate.

Fotografiile postate de artistă în mediul online atrag imediat atenția fanilor, care o complimentează pentru felul în care arată.

Diana Matei, despre relația cu soțul ei, Marian Cleante

Diana Matei formează un cuplu cu Marian Cleante, atât pe scenă, cât și în viața personală, de foarte mulți ani. La emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, de la postul de televiziune Antena Stars, Diana Marei a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din relația cu partenerul ei de viață. ”Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a declarat Diana Matei.

Artista a mărturisit că și în mariajul lor sunt discuții. „Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre. Pot să spun că sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta est pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc”, a adăugat vedeta.

citește și...