Cântăreața Diana Matei a împlinit 40 de ani. ”Mi-am dat seama că nu aș schimba nimic din viața mea”

16.08.2021, 15:08
Cântăreața Diana Matei a împlinit 40 de ani. ”Mi-am dat seama că nu aș schimba nimic din viața mea”
Cântăreața Diana Matei a împlinit 40 de ani. ”Mi-am dat seama că nu aș schimba nimic din viața mea”

Cântăreața Diana Matei și-a aniversat ziua de naștere în weekend. Artista a împlinit 40 de ani. Pe contul ei de socializare, vedeta a transmis un mesaj. ”Mi-am dat seama că nu aș schimba nimic din viața mea”, a mărturisit, printre altele, cântăreața Diana Matei. Vedeta este căsătorită cu Marian Cleante, împreunpă cu care formează un cuplu și pe scenă.

În weekend a fost sărbătoare pentru interpreta Diana Matei. Acesta și-a aniversat ziua de naștere.

La împlinirea a 40 de ani, Diana Matei a afirmat că nu ar schimba nimic în viața ei și că fiecare experiență pe care a trăit-o a ajutat-o să devină omul care este în prezent.

Cântăreața Diana Matei a împlinit 40 de ani. ”Într-un fel minunat anii ăștia care au trecut chiar au sens”

”Eeee… și-am schimbat prefixul! #40  M-am trezit fericita, cu un tonus incredibil și cu o pace sufleteasca minunata. Mi-am dat seama ca nu as schimba nimic din viața mea și ca fiecare experiența a construit omul care sunt astăzi, imperfect, puternic și sensibil in același timp, luptător, dramatic uneori, însă binecuvântat din absolut toate punctele de vedere!”, a spus Diana Matei de ziua sa de naștere.

”Cred ca cea mai importantă lecție pe care mi-a dat-o viața a fost aceea ca fără toleranta, iubire și acceptare pentru propria-ti persoana dar și pentru cei din jur nu poți fi cu adevărat fericit. Iar eu sunt fericita cu adevărat intr-un singur fel: cu familia mea și cu oamenii pe care-i iubesc lângă mine. Intr-un fel minunat anii astia care au trecut chiar au sens! Va mulțumesc din toată inima!❤️”, a adăugat artista.

Diana Matei, despre relația cu soțul ei, Marian Cleante

Diana Matei formează un cuplu cu Marian Cleante, atât pe scenă, cât și în viața personală, de foarte mulți ani. La emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, de la postul de televiziune Antena Stars, Diana Marei a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din relația cu partenerul ei de viață. ”Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a declarat Diana Matei.

Artista a mărturisit că și în mariajul lor sunt discuții. „Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre. Pot să spun că sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta est pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc”, a adăugat vedeta.

citește și...