FOTO EXCLUSIV. Diana Matei și Marian Cleante, lecție de iubire în văzul tuturor! Cât de îndrăgostiți sunt cei doi, după 15 ani de relație

14.04.2021, 15:26

Diana Matei și tatăl fiului său, Marian Cleante, de la Taraful Cleante, sunt împreună de mai bine de 17 ani. Deși anii au trecut, flacăra iubirii dintre cei doi nu s-a stins. 

Diana Matei și Marian Cleante s-au căsătorit abia în 2018, departe de ochii curioșilor, după 14 ani de logodnă. Recent, artista mărturisea că are o relație specială cu soțul său, iar asta se poate vedea și-n imaginile surprinse de paparazzi TACATACA.

Diana Matei și Marian Cleante, amorezați ca-n prima zi

Îndrăgita solistă și partenerul ei au fost fotografiați în timp ce mergeau la restaurant de fițe din Capitală împreună cu niște prieteni. Diana Matei și Marian Cleante au dat dovadă că au o căsnicie trainică și se iubesc la fel ca-n anii trecuți.

Cât timp au stat la restaurant, au râs și s-au simțit bine, semn că lucrurile merg de minune între ei. La plecare, însă, Diana și soțul său s-au îmbrățișat tandru și au mers ținându-se în brațe până la mașină.

La emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, de la postul de televiziune Antena Stars, Diana Marei a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din relația cu partenerul ei de viață.

”Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a declarat Diana Matei, citată de spynews.ro.

citește și...