Discuții între Ilie Năstase și Nick Rădoi din cauza Ioanei Simion. ”Nu văd de ce ar avea un motiv să acționeze așa”

10.12.2020, 10:00
Discuții între Ilie Năstase și Nick Rădoi din cauza Ioanei Simion. ”Nu văd de ce ar avea un motiv să acționeze așa”
Discuții între Ilie Năstase și Nick Rădoi din cauza Ioanei Simion. ”Nu văd de ce ar avea un motiv să acționeze așa”

Ilie Năstase s-a enervat după ce soția sa, Ioana Simion, a fost complimentată pe internet de Nick Rădoi, fostul ei iubit.

Înainte de a se căsătorit cu Ilie Năstase, Ioana Simion a avut o relație cu afaceristul Nick Rădoi. Chiar dacă s-au separat, cei doi au rămas în relații bune, iar Nick Rădoi obișnuiește să o complimenteze pe internet pe Ioana Simion, lucru care l-a deranjat foarte tare pe fostul mare campion la tenis, care a și răbufnit. Nick Rădoi a comentat pe marginea reacțiilor lui Ilie Năstase. „Trebuie să îi transmit un mesaj lui Ilie Năstase pentru că văd că el continuă să mă jignească și eu nu văd de ce ar avea un motiv să acționeze așa. El știe normal, prea bine că între mine și Ioana, când ne-am despărțit, a rămas o prietenie, un respect între noi. Eu m-am bucurat enrom de mult când am auzit că Ioana a făcut un legământ cu Ilie și s-a măritat pentru că știam că își dorește acest lucru. Da, este adevărat că între noi a fost o relație serioasă, dar am fost adulți și am reușit să vorbim frumos”, a spus Nick Rădoi, potrivit spynews.ro.


„Niciodată nu a fost nimic ieșit din comun și în al doilea rând nu am fost o persoană și niciodată nu am să fiu care să se dea la o femeie căsătorită și asta nu se va întâmpla niciodată. Sunt convins că și Ioana poate confirma acest lucru. Eu nu văd motivul de ce Ilie a ajuns să înjure. Nu înțeleg motivul de ce face așa ceva. Ideea mea este că nu are rost să mă jignească sau să se îngrijoreze vreodată. Cred că de data asta se simte pe locul 2, cred că asta este problema lui”, a adăugat acesta.

Cum o alintă Ilie Năstase pe Ioana Simion

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara acestui an. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ioana Simion a dezvăluit de curând ce calități au impresionat-o la Ilie Năstase, dar și cum o alintă acesta.

”Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult”, a mai mărturisit Ioana Simion.

citește și...