FOTO. Cele mai incendiare ipostaze cu Halle Berry. Vedeta a împlinit 56 de ani

15.08.2022, 19:57

Superstarul hollywoodian Halle Berry a împlinit 56 de ani. Vedeta și-a câștigat statutul de sex-simbol în urma mai multor roluri cinematografice spectaculoase și apariții picante pe covorul roșu. La aproape 20 de ani de la zilele în care a jucat în Bond, Halle continuă să încingă internetul și în lenjerie intimă.

Frumoasa de la Hollywood a devenit celebră mai întâi ca model, înainte de a schimba tactul carierei și de a obține mai târziu un rol în Boomerang, alături de Eddie Murphy.

Ea a jucat în câteva roluri sexy de-a lungul anilor, dar cel mai memorabil este probabil personajul Giacinta (Jinx) Johnson din franciza James Bond Die Another Day din 2002.

Halle Berry sfidează vârsta

Deși Halle atinsese deja statutul de sex-simbol înainte de a deveni Bond Girl, scena cu bikini portocalii i-a crescut cu siguranță popularitatea – și cine ar putea da vina pe fani.

Grila de Instagram a lui Halle Berry cu siguranță nu se ferește de instantanee în bikini – asta e sigur.

Bombă în bikini

De fapt, actrița iconică își etalează în mod regulat curbele senzaționale în două piese care te lasă cu gura căscată, așa cum a recreat scena ei fantastică de Bond Girl la mare.

Anul trecut, pentru a marca cea de-a 55-a aniversare, Halle a purtat un bikini, arătându-și faimoasele abdomene.

Rochie pe covorul roșu

În 2018, actrița Catwoman a întors capete când a uimit pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare.

Uimitoarea vedetă de cinema a furat toate privirile la cea de-a 24-a ediție a premiilor anuale Screen Actors Guild Awards, deoarece a îmbrăcat o rochie captivantă din paiete mov.

Ținuta ei a strălucit, expunându-și decolteul amplu, în timp ce a atras atenția pe covorul roșu.

Cu părul prins pe spate într-o coafură elegantă, Halle și-a pus niște cercei cu picături pentru a-și completa look-ul fermecător.

Distracție la soare

Când Halle zâmbește, luminează o întreagă cameră cu frumusețea ei.

Ea se simte cu siguranță confortabil în fața aparatului de fotografiat și nu se sfiește să-și împărtășească abilitățile de modeling.

Arătând ca o regină absolută, Halle a apărut pe rețelele de socializare cu această imagine orbitoare pentru a marca ziua de 4 iulie.

 

 

 

Ținute uimitoare pe covorul roșu

Bomba-sexy a încins spiritele când a sosit la premiera John Wick din New York în 2019.

Dorind să rupă tradiția de a purta rochii glamour, ea a optat pentru un costum de pisică  care i s-a potrivit ca o mănușă.

Cea mai bună Bond Girl

Doar cele mai sexy femei de la Hollywood ajung să joace rolul iubitei lui James Bond.

Și chiar nu este de mirare că Halle a obținut rolul principal alături de Pierce Brosnan.

Cu toate acestea, anul trecut, Halle a dezvăluit că în spatele scenei nu a fost atât de senzual precum părea, iar Piers i-a salvat viața în timpul unei scene de sex.

Ea a spus: “Filmam o scenă cu Pierce Brosnan în Die Another Day. Trebuia să fiu foarte sexy și să încerc să-l seduc cu o smochină, dar am sfârșit prin a mă îneca cu ea. A trebuit să se ridice și să facă [manevra] Heimlich. Nu a fost deloc sexy, chiar deloc sexy!”.

Poziție senzuală în dormitor

Nu numai că Halle aproape că a făcut ca internetul să explodeze cu poza super sexy din dormitor, dar i-a înnebunit și pe fani cu abilitățile ei.

Arătând foarte sexy, Halle și-a etalat curbele zvelte și tonifiate doar în lenjerie intimă.

Bineînțeles, zeița a purtat și niște cizme cu șireturi impresionante, ceea ce a dus ținuta ei la un nou nivel de sexy.

 

 

citește și...