FOTO. Halle Berry a incendiat internetul cu o ipostază sexy. Vedeta a pozat în bikini

06.03.2022, 16:40

Halle Berry devine din ce în ce mai atractivă! Câștigătoarea Oscar, în vârstă de 55 de ani, și-a arătat frumusețea naturală și fizicul tonificat, în timp ce a împărtășit fotografii sexy pe Instagram, vineri (4 martie), în timp ce făcea sport. Totuși, sesiunea de fitness nu a fost una obișnuită, deoarece Halle a ieșit în stradă. 

Halle Berry este una dintre cele mai în formă femei de la Hollywood. Berry a devenit pasionată de fitness după ce a împlinit 40 de ani, iar acum, la 55 de ani, arată mai spectaculos ca niciodată. Halle Berry este mândră de felul în care arată. De aceea, vrea s-o vadă toată lumea în toată splendoarea.

Vedeta a demonstrat că își menține forma fizică de invidiat prin metode distractive.

Halle Berry, apariția incendiară

Recent, bruneta a îmbrăcat un tricou alb, pantaloni de tip bikini cu imprimeu floral și ochelari de soare în formă de inimă. Și-a lăsat șuvițele în vânt, pentru a completa imaginea sexy.

Halle Berry s-a pozat pe o placă de skateboard, desculță, purtând doar o pereche de bikini și un tricou alb înnodat sub sâni.

Alături de imagine, Berry a publicat mesajul: „Lucrați întotdeauna pentru a fi cea mai bună versiune a voastră în timp ce aterizați pe două picioare… sau pe patru roți” .

Halle Berry, prima actriță premiată cu un Oscar pentru un rol principal

Berry a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa din filmul de dramă romantică Monster’s Ball (2001), devenind singura femeie de culoare care a câștigat premiul.

Rolul ei principal în film a fost în comedia romantică Boomerang (1992), alături de Eddie Murphy, care a dus la roluri în filme precum comedia de familie The Flintstones (1994), comedia-dramă politică Bulworth (1998)

Prima ei apariție pe scenă a fost la vârsta de 17 ani când a participat la un concurs de frumusețe” Miss Teen All-American Pageant”,uluind spectatorii prin frumusețea și senzualitatea sa.

 

 

citește și...