Care este secretul costumului de baie super sexy din James Bond. Halle Berry face dezvăluiri, la 19 ani de la filmări

01.12.2021, 16:15

În timp ce reflecta la cele mai importante momente din carieră, Halle Berry, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit noi detalii despre „costumul ei de baie iconic Bond”, la 19 ani de la filmări. Care este secretul costumului de baie super sexy din James Bond.

Într-un interviu pentru ediția americană a revistei Vogue, Halle Barry a dezvăluit recent secretul celebrului costum de baie portocaliu, purtat împreună cu o centură albă.

Ca parte a seriei Vogue Life in Looks, actrița a defalcat 12 momente epice din 1986 până în prezent – dezvăluind  că faimosul ei bikini portocaliu a făcut istorie.

Secretul costumului de baie din James Bond

Berry a debutat în filmul James Bond din 2002, Die Another Day, în care a jucat rolul lui Jinx, un agent fictiv al NSA.

„Am încercat atât de multe costume de baie”, le-a spus ea telespectatorilor în timp ce costumul de baie sexy apărea pe ecran. „Atât de mulți bikini și atât de multe curele.”

Când Berry și echipa ei au ales bikini, au bănuit că va intra în istorie.

”Cea mai mare provocare în această scenă a fost să las impresia că apa era caldă, iar eu mă distram de minune, în vreme ce fundul îmi înghețase complet”, a adăugat râzând actrița.

Berry: ”Știam că voi purta o piesă iconică”

” Știam că e posibil ca ceea ce voi purta să devină o piesă iconică, pentru că era vorba despre un film James Bond… ceva ce urma să reziste mult, mult timp”, e povestit Halle Berry.

Acesta spune că s-a născut pentru rol.

Anul trecut, Berry a postat o fotografie pe Instagram în care se plimba pe plajă cu o pălărie de paie și un bikini portocaliu neon de 25 de dolari de la Boohoo – un stil care amintește de costumul de baie pe care l-a purtat în filmul James Bond din 2002.

Fotografia a strâns de atunci aproape 300.000 de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry)

citește și...