Cele mai sexy look-uri de 4 iulie. Kim Kardashian, Paris Hilton și Miley Cyrus

04.07.2022, 18:26

Sărbătoarea de 4 iulie este aici, iar unele dintre cele mai mari celebrități americane abia așteaptă să aibă ocazia de a-și arăta latura patriotică, dezbrăcându-se în niște ținute foarte sumare pentru a marca această zi. Care sunt cele mai sexy look-uri de 4 iulie din toate timpurile

Din 1941, 4 iulie este o sărbătoare federală în Statele Unite ale Americii pentru a marca Ziua Independenței – care comemorează Declarația de Independență.

În timp ce celebrarea anuală a națiunii are ca scop să aducă familiile și pe cei dragi împreună pentru concerte, grătare, parade, meciuri de baseball și multe altele, există un alt motiv pentru care această zi patriotică este adorată de mulți.

Fanii au tendința de a se dezlănțui în special atunci când o serie de celebrități preferate și fierbinți aleg să marcheze această ocazie purtând orice este acoperit cu emblematicele stele și dungi, potrivit dailystar.co.uk.

Ziua Americii, prilej pentru vedete

Sărbătoarea îi evidențiază pe cei care sunt incredibil de mândri că sunt americani și sunt mai mult decât fericiți să o facă cunoscut tuturor.

De-a lungul anilor, unele vedete populare în ochii publicului au dus fluturarea steagului la un nou nivel – întorcând capetele în orice lucru îmbrăcat sumar.

Cele mai înflăcărate look-uri de 4 iulie din toate timpurile

  • Katy Perry

Îmbrăcămintea patriotică a cântăreței Katy Perry din 2010 este cu siguranță una care va rămâne în istorie.

Interpreta hit-ului I Kissed A Girl întoarce toate privirile  când a venit vorba de a-și onora țara în timpul unui spectacol VH1 Diva’s Salute the Troops.

Purtând toate luminile rampei, Katy a strălucit într-o pereche de pantaloni scurți albaștri care îi depășeau coapsele și care erau ridicați până pe șolduri – împreună cu un top la fel de șic, care avea un decolteu în formă de inimă de dragoste.

Soția lui Orlando Bloom și-a asortat look-ul cu niște cizme albe sexy din piele peste genunchi, în timp ce se plimba pe scenă arătându-și silueta de vis.

  • Miley Cyrus

Făcând ca temperaturile să crească, interpreta hit-ului Wrecking Ball a stat alături de prietenii săi, care purtau ținute colaborative.

Cu toate acestea, fosta actriță Disney a fost cea care a furat spectacolul în pantalonii sexy cu talie înaltă și un top de bikini asortat – care nu lăsa prea mult loc imaginației.

Ținuta cântăreței/compozitoarei a fost asortată cu o abundență de accesorii – inclusiv un steag american uriaș ca fundal și un Unchiul Sam gonflabil.

  • Kim Kardashian

Kim Kardashian se simțea de asemenea în toane bune în 2015, când a postat pe Instagram pentru a radia despre mândria ei americană.

Când vine vorba de afișări cu haine sumare, vedeta de reality-show va ieși întotdeauna în evidență în timp ce își lucrează curbele de clepsidră pentru cameră.

Făcând exact acest lucru, mama a patru copii a strălucit într-un costum întreg cufundat jos, care se potrivea ca o mănușă pe corpul ei lucrat la sală.

Făcând un semn al păcii, Kim a pozat picant în timp ce a modelat o ținută strălucitoare care era presărată cu stele și dungi peste tot.

Paris Hilton, care a fost cea mai tare “girl” a generației sale, a știut cum să atragă toată atenția în timpul petrecerilor sale.

citește și...