FOTO / Ce spune Natalia Mateuț despre operațiile estetice. ”Toată viața mea am avut un complex”

24.04.2021, 16:40
FOTO / Ce spune Natalia Mateuț despre operațiile estetice. ”Toată viața mea am avut un complex”
FOTO / Ce spune Natalia Mateuț despre operațiile estetice. ”Toată viața mea am avut un complex”

Vedeta de televiziune Natalia Mateuț a vorbit deschis despre operațiile estetice.

Natalia Mateuț a vorbit, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre intervențiile estetice. Vedeta de televiziune a afirmat că nu a fost niciodată adepta schimbărilor majore de look.

”N-am zis că acum (nr. mă operez)… Niciodată n-am fost adepta operațiilor așa wow, am fost așa… cum m-a lăsat Dumnezeu, așa sunt, și vreau să merg cât de cât pe frumusețea naturală. Toată viața mea am avut un complex legat de nas, dar am zis că asta sunt, nu am ce face. Dar am nevoie, că am sinuzită, sunt dependentă de picături, dar nu sunt hotărâtă să o fac. Mai amân! Dar acum că am făcut 30 de ani am zis că merge câte o mică ajustare, lucruri normale”, a spus Natalia Mateuț, citată de spynews.ro.

 

 

Povestea numelui Nataliei Mateuț

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru revista Avantaje, care este semnificația prenumelui său. De asemenea, Natalia a mai dezvăluit că o cheamă și Cristina, dar nimeni nu o strigă astfel.

”Povestea numelui meu nu este complicată, dar are o semnificație reală, legată de locul nașterii mele, Spania, mai exact orașul Zaragoza, un oraș mic și pitoresc aflat la 45 de minute de mers cu trenul spre Barcelona. Natalia este un nume latin, pe care mi l-a ales mama. După Spania ne-am mutat alți ani în Italia, unde Natale semnifică Sărbătoarea Crăciunului. Cumva, în viață nimic nu este întâmplător, cred în destin și în drumul pe care îl parcurgem încă de la naștere, iar numele este un simbol foarte puternic care ne însoțește toată viața și care îi urmează cursul.  Mai apoi, cu trecerea anilor am devenit fan Natalia Oreiro, dar toți prietenii apropiați și familia bineînțeles, mă striga Nati. Port și numele Cristina, așa cum o mai cheamă pe mama, însă nu mă strigă nimeni așa. De altfel, dacă mă strigi pe stradă Cristina, nici nu cred că mă întorc”, a explicat Natalia Mateuț.

citește și...