Câte operații estetice are Anda Adam. Artista a spus exact

27.10.2020, 10:17
Câte operații estetice are Anda Adam. Artista a spus exact
Câte operații estetice are Anda Adam. Artista a spus exact

Cântăreața Anda Adam a dezvăluit la câte intervennții estetice a recurs. Vedeta a explicat șio ce anume o nemulțumește la ea.

Anda Adam a afirmat, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, că are două intervenții estetice. ”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a mărturisit vedeta.

Anda Adam a vorbit și despre problemele pe care le are cu părul. ”Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a spus ea.


Cel mai mare regret al Andei Adam este că nu are ochii verzi

Anda Adam a afirmat că și-ar dori să-și schimbe culoarea ochilor. Artista regretă că nu are ochii verzi, ca ai mamei sale, fiind singura din familie care are ochii căprui.

Binecunoscuta cântăreață a explicat că o operație în acest sens ar fi extrem de periculoasă, existând riscul pierderii vederii.

”Un lucru pe care l-aș schimba ar fi culoarea ochilor, dar am aflat că riscurile sunt foarte mari la o operație cu laser, deoarece îți poți pierde vederea. Cel mai mare regret este că nu am ochii verzi, ca ai mamei mele. Dar nu vreau să risc. Toți cei din familia mea sunt cu ochi deschiși la culoare, eu sunt singura din neam cu ochi căprui. I-am spus mamei mele, de nenumărate ori, că mi-aș fi dorit să am ochii ei. Dar așa cum mi-a zis și ea, mi-a dat talentul: eu am moștenit vocea de la ea!”, a mai declarat Anda Adam pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...