FOTO. Ce soție frumoasă are Andrei Stoica! Concurentul de la ‘Ferma’ este un bărbat norocos

19.10.2020, 14:15
FOTO. Ce soție frumoasă are Andrei Stoica! Concurentul de la 'Ferma' este un bărbat norocos
Ce soție frumoasă are Andrei Stoica! Concurentul de la 'Ferma' este un bărbat norocos/ foto: pro tv

Andrei Stoica, luptătorul de la emisiunea ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, are o soție absolut superbă! Cu toate că bărbatul are o relație fericită cu mama copiilor lui, concurentul nu s-a ferit de anumite ipostaze incendiare, la ‘Ferma’.

Andrei Stoica are o soție superbă

Andrei Stoica și Andra sunt împreună de 14 ani, dar încă nu s-au cununat religios în fața lui Dumnezeu! Partenera de viață a lui Andrei Stoica a fost invitată, alături de acesta, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cei doi au oferit detalii despre botezul fetiței lor, dar și despre planurile de nuntă. Luptătorul și Andra au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță.

‘Mai aveam puțin și îi făceam botezul atunci când îi rupeam și turta. A fost dificil. A trebuit să tot așteptăm, că ne-am gândit că se vor ridica restricțiile și vom putea face petrecerea mult așteptată, dar, din păcate, nu s-a întâmplat așa. Ne-am conformat situației și am făcut o petrecere în familie’, a declarat femeia, în direct, la PRO TV.

Cei doi trebuiau să facă nunta pe 9 mai, însă au amânat evenimentul pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

‘Totul s-a amânat pentru la anul, pentru că anul acesta ne-am gândit că va fi imposibil să reușim să facem tot ce ne-am propus și să putem invita toți oamenii dragi să ne fie alături’,a mai adăugat soția lui Andrei Stoica.

Andrei Stoica, înconjurat de femei frumoase la ‘Ferma’

La emisiunea ‘Ferma’, Andrei Stoica nu a ezitat să se distreze în preajma femeilor sexy. Viviana Sposub, Anna Lesko și Ana Maria Ababei s-au perindat prin fața lui Andrei în costume de baie.

”Cu atâtea femei frumoase în preajmă, n-ai cum să te simți bine”, a comentat Andrei Stoica, la ‘Ferma’.

În plus, Ana Maria Ababei a fost surprinsă în timp ce s-a așezat lângă Andrei Stoica, pentru a dormi alături de el. În pat, tânăra i-a mângâiat barba și i-a băgat degetele în gură.

Andrei Stoica nu a rămas indiferent nici la masajul făcut de Anna Lesko, care s-a urcat peste el, fără rețineri.

‘Vreau să intru un pic în cervicală. Hai, nu spune, Andrei, că te doare’, i-a spus Anna Lesko.

‘Nu doare, îmi place’, i-a răspuns și Andrei Stoica.

‘Frecam aici, se auzea: «Ah, ah…» . Și nu știam cine freacă’, a afirmat Anda Adam.

Anna Lesko, cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Stoica

Anna Lesko a fost întrebată de Mihaela Rădulescu care dintre bărbații din fermă i se pare cel mai atractiv și dacă l-ar lua acasă.

‘Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari’, a afirmat Anna Lesko, la PRO TV.

citește și...