Care este adevărata relație dintre Anda Adam și Andrei Stoica. ”Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”

16.10.2020, 09:25
Care este adevărata relație dintre Anda Adam și Andrei Stoica. ”Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat
Care este adevărata relație dintre Anda Adam și Andrei Stoica. ”Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat"

Cântăreața Anda Adam a explicat care este relația pe care o are cu luptătorul Andrei Stoica.

Anda Adam și Andrei Stoica au o relație extrem de apropiată. Despre legătura dintre ei a vorbit cântăreața într-un interviu pentru revista Viva. Anda Adam și Andrei Stoica au participat împreună la ”Exatlon”, acum la ”Ferma”.


”Noi eram prieteni dinainte de plecarea în Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca Și în „Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat. Nu a însemnat absolut nimic. Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat.

Și în Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat. Inclusiv în „Ferma cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva.

Noi, ceilalți, ne ajutăm cu orice este nevoie și este o relație de prietenie-frăție combinată cu faptul că înțelegi că ești într-o competiție. Cu atât mai mult, în Ferma, când fac parte dintr-o echipă cu un prieten bun, cum suntem eu și Bogdan Stoica, este cu atât mai bine să tragi pentru echipă și să faci să le fie bine tuturor”, a explicat Anda Adam.

Anda Adam l-a propus pe Andrei Stoica pentru ”Exatlon”

Artista a mai dezvăluit că ea a fost cea care l-a propus pe Andreo Stoica pentru ”Exatlon”. De asemenea, Anda Adam a ținut să precizeze că este prietenă cu soția luptătorului, astfelș că aceasta nu a avut de ce să-și facă griji pentru relația dintre artistă și sportiv.

”Cu soția lui Andrei eram prietenă dinainte de Exatlon. Am vorbit și de eventuale situații de genul și era foarte relaxată, nu a avut niciodată o problemă de genul acesta, mai ales că știe cum sunt ca femeie și ce principii am. Plus că și ea este o femeie super sexy și sigură pe ea. Deci… nu avea de ce să fie geloasă sau să aibă vreo temere. Pe Andrei eu l-am propus și l-am adus în „Exatlon, după ce am vorbit cu el dacă ar fi interesat”, a completat Anda Adam.

Anda Adam și fratele lui Andrei Stoica au pierdut duelul de la ”Ferma”

În ediția de joi a emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, patru concurenți au fost la duel. Este vorba despre Anda Adamn, Elena Chiriac, Andrei Stoica și fratele lui, Bogdan Stoica. Cei care au pierdut duelul au fost Anda Adam și Bogdan Stoica, care au părăsit competiția.

citește și...