FOTO. Anna Lesko, filmată în momente senzuale cu luptătorul Andrei Stoica la ‘Ferma’! ‘Nu doare, îmi place’

07.10.2020, 13:32
FOTO. Anna Lesko, filmată în momente senzuale cu luptătorul Andrei Stoica la 'Ferma'! 'Nu doare, îmi place'
Anna Lesko, filmată în momente senzuale cu luptătorul Andrei Stoica la 'Ferma'! 'Nu doare, îmi place'

În ediția de marți seară, 6 octombrie, a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, Anna Lesko a fost în centrul atenției. Solista a fost filmată în timp ce îi făcea masaj unui concurent. Nu oricum, ci călare pe săteanul Andrei Stoica.

Anna Lesko i-a făcut masaj lui Andrei Stoica

Sunetele scoase de Andrei Stoica în timpul masajului senzual al Annei Lesko i-a alarmat pe Anda Adam și Bogdan Stoica, care au mers rapid în cameră pentru a vedea ce se întâmplă.

Glumele s-au ținut lanț în clipa în care Anna Lesko s-a urcat pe Andrei Stoica și a început să îl maseze pe spate în stilul ei caracteristic. Vedeta a vrut să îi dea o mână de ajutor săteanului, după o zi extenuantă de muncă în ‘Fermă’.

‘Vreau să intru un pic în cervicală. Hai, nu spune, Andrei, că te doare’, i-a spus Anna Lesko.

‘Nu doare, îmi place’, i-a răspuns și Andrei Stoica.

‘Frecam aici, se auzea: «Ah, ah…» . Și nu știam cine freacă’, a afirmat Anda Adam.

Ulterior, Bogdan Stoica, fratele lui Andrei, le-a spus să termine mai repede pentru că îi trezește foarte de dimineață a doua zi.

‘Nu te uita, că e peste 18 ani, Bogdan’, i-a spus Anna Lesko lui Bogdan Stoica.

Anna Lesko, cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Stoica

Anna Lesko a fost întrebată de Mihaela Rădulescu care dintre bărbații din fermă i se pare cel mai atractiv și dacă l-ar lua acasă.

‘Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari’, a afirmat Anna Lesko, la PRO TV.

Anna Lesko s-a certat cu Paul Diaconescu

Anna Lesko l-a atacat extrem de dur pe unul dintre colegii ei din show-ul ”Ferma”. Aceasta s-a enervat la culme pe actorul Paul Diaconescu.

‘Aceste zile în care a fost el în calitate de servitor nu scăpam de el. Era extensia mea. La un moment dat îl mai rog ceva. Al meu ce face, îmi spune: ”mă mai gândesc dacă fac asta”. Am luat foc. Și eu vreau să vă spun ceva, până acum dacă eu am stat și am reflectat și mi s-a părut, astăzi vreau să știți toți că eu mi-am schimbat complet părerea despre Paul. Paul este acel om cu care Anda, acum ceva timp, s-a ciondănit. Eu am văzut fața aia, am văzut cine ești. Actor ce este el, a fost involuntar el’, s-a plâns Anna Lesko de Paul Diaconescu.

citește și...