FOTO / Ce siluetă afișează Grațiela Duban. Fără reproș!

25.10.2021, 10:33
FOTO / Ce siluetă afișează Grațiela Duban. Fără reproș!
FOTO / Ce siluetă afișează Grațiela Duban. Fără reproș!

Actrița Grațiela Duban, în vârstă de 34 de ani,  are un  trup tras prin inel. Partenera de viață a actorului Andrei Duban arată foarte bine și este o prezență care se face imediat remarcată oriunde își face apariția. În costum de baie, în haine sport sau ținute elegante, Grațiela Duban  afișează o siluetă fără reproș.

Grațiela Duban  este posesoarea unui trup cu forme foarte armonioase.

Actrița știe foarte bine cum să își pună în valoare toate atuurile fizice cu care a fost înzestrată de la Mama-Natură.

Ce siluetă afișează Grațiela Duban. Arată foarte bine în costum de baie

În ținute elegante sau în costum de baie, în vacanțe, Grațiela Duban atrage imediat atenția cu silueta sa de invidiat.

Fotografiile pe care această le postează în mediul online îi încântă pe admiratorii săi, care se întrec în a o complimenta pentru felul în care arată.

Cum s-au cunoscut Grațiela și Andrei Duban

Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Armin. ”Pe Andrei l-am cunoscut la mare, în 2010… Eu eram în Olimp, el în Jupiter, făceam program artistic. Şi în 2011 ne-am căsătorit”, dezvăluia vedeta într-un interviu.

Actrița explica și ce a atras-o cel mai mult la partenerul ei de viață: ”Ochii. Nu ştiam că îi are albaştri şi faptul că m-a înconjurat cu dragoste şi bunătate”.

Grațiela Duban a spus și care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o partenerul său de viață: ”Mie îmi place să adorm mângâiată… Iar Andrei, la începutul relaţiei, mi-a zis într-o seară: “Aş vrea să fac lucrul ăsta toată viaţa””.

A participat la ”Survivor România” și a fost implicată în numeroase conflicte

Grațiela Duban a participat la prima ediție a show-ului ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Actrița a făcut parte din echipa Faimoșilor. Pe durata competiției, vedeta a fost implicată în numeroase discuții cu Elena Ionescu, dar și cu Cristina Șișcanu.

”Cu Grațiela am avut o relație foarte bună la început, ne-am împărtășit multe din experiențele de viață, eram două mame, aveam copii acasă, vorbeau despre lucruri foarte frumoase. Apoi, nu știu cum… totul s-a rupt! Nu am înțeles-o de ce! La un moment dat… mă gândeam ”Doamne, cum poți să împărtășești atâtea cu o persoană și ea să se ducă să le spună lucruri intime, mai ales băieților, și, apoi, să îmi mai aud și niște lucruri… Să nu mai spun și despre niște scenarii ce au fost făcute, fiindcă în ”Survivor” au existat și scenarii din păcate… A fost dureros să vezi că un om căruia nu i-ai făcut nimic rău, să se comporte așa… fiindcă eu Grațielei nu i-am făcut nimic rău”, a declarat Elena Ionescu.

La rândul ei, după ieșirea din competiție, Cristina Șișcanu a afirmat că nu are ce să discute cu Grațiela Duban. ”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea. Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii. Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el. Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…). Ea (n.r Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan , ne-am întâlnit înainte să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o. Mi s-a părut ciudat ce s-a întâmplat atunci, ea știe, a văzut că am dat declarații pe subiectul ăsta”, a spus Cristina Șișcanu.

citește și...