Grațiela Duban l-a luat la întrebări pe Ghiță de la ”Survivor România”. A vrut să știe de la ce i se trage porecla pe care a primit-o

13.05.2020, 15:59
Grațiela Duban l-a luat la întrebări pe Ghiță de la ”Survivor România”. A vrut să știe de la ce i se trage porecla pe care a primit-o
Grațiela Duban l-a luat la întrebări pe Ghiță de la ”Survivor România”. ”Porecla mea e răposata?”

Grațiela Duban a intrat în direct la emisiunea ”FanArena”, de la Kanal D, unde a stat de vorbă cu fostul ei coleg de la ”Survivor România”, Ghiță.

Grațiela Duban și Ghiță au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Ghiță este ultimul eliminat din competiție.

Acesta a intrat în direct prin telefon la emisiunea ”FanArena”, unde a vorbit cuu fosta lui colegă de echipă, Grațiela Duban, cu care a avut o relație extrem de apropiată de-a lungul concursului.

Aceasta l-a luat la întrebări vizavi de o poreclă pe care Ghiță i-ar fi pus-o după ce aceasta a părăsit competiția.

”Felicitări pentru tot parcursul, dar am ceva să îți spun. Porecla mea e răposata? Zi mă! Râzi tu râzi, dar nu e râsul tău”, i-a spus Grațiela Duban lui Ghiță, potrivit wowbiz.ro.

Ghiță a detaliat de unde a pornit povestea poreclei primite de Grațiela Duban la ”Survivor România”

Acesta a ținut să-i explice Grațielei Duban de la ce a plecat totul.

”Porecla cu răposata a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală și foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta, pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare, pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat, ne-am povestit lucruri de acasă. Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat.

Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis răposata și atunci eu am zis: „Ok, dacă vrei să fie răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative”. De acolo a plecat răposata”, a spus Ghiță.

Grațiela a replicat: ”Din ceea ce am văzut eu se înțelegea că tu mi-ai pus porecla asta”.

citește și...