Grațiela Duban n-a iertat-o pe Elena Ionescu. Cum a caracterizat-o pe cântăreață

10.10.2020, 12:43
Grațiela Duban n-a iertat-o pe Elena Ionescu. Cum a caracterizat-o pe cântăreață
Grațiela Duban n-a iertat-o pe Elena Ionescu. Cum a caracterizat-o pe cântăreață

Grațiela Duban a făcut comentarii legate de Elena Ionescu la o emisiune de televiziune. Actrița a fost pusă să o caracterizeze în treui cuvinte pe cântăreață.

Cântăreața Elena Ionescu și actrița Grațiela Duban au făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul de televiziune ”Survivor România”. Pe parcursul emisiunii, între cele două au fost numeroase discuții aprinse. Grațiela Duban a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV unde, printre altele, a fost pusă să o caracterizeze în câteva cuvinte pe Elena Ionescu, în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

”Cum ai caracteriza-o pe Elena Ionescu în trei cuvinte?”, a fost întrebarea care i-a fost pusă Grațielei Duban.

Aceasta a răspuns fără să stea pe gânduri.

”Neasumată. Păi dacă nu-ți asumi anumite lucruri… Egoistă și uneori fără principii”, a spus actrița.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Ce spunea Elena Ionescu despre Grațiela Duban

Elena Ionescu a explicat, însă, că la începutul competiției ”Survivor România” s-a înțeles bine cu Grațiela Duban, relația dintre cele două deteriorându-se ulterior.

”Cu Grațiela am avut o relație foarte bună la început, ne-am împărtășit multe din experiențele de viață, eram două mame, aveam copii acasă, vorbeau despre lucruri foarte frumoase. Apoi, nu știu cum… totul s-a rupt! Nu am înțeles-o de ce! La un moment dat… mă gândeam ”Doamne, cum poți să împărtășești atâtea cu o persoană și ea să se ducă să le spună lucruri intime, mai ales băieților, și, apoi, să îmi mai aud și niște lucruri…”.

Să nu mai spun și despre niște scenarii ce au fost făcute, fiindcă în ”Survivor” au existat și scenarii din păcate… A fost dureros să vezi că un om căruia nu i-ai făcut nimic rău, să se comporte așa… fiindcă eu Grațielei nu i-am făcut nimic rău”, a declarat Elena Ionescu.

 

citește și...